Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čekání na Kajínkovo propuštění: Co dělala před věznicí limuzína?

Autor: aba - 
19. května 2017
19:55

Celé Česko čeká na propuštění nejznámějšího vězně Jiřího Kajínka. Ten by měl opustit bránu věznice poté, co prezident Miloš Zeman podepíše jeho milost. 

Prezident se vyjádřil, že milost pro Kajínka podepíše po návratu z Číny. Zeman už je zpátky a tak se na propuštění vězně čeká každou hodinu, není ale zatím známo, kdy přesně k tomu dojde.

Před věznicí čeká několik desítek reportérů a odpoledne se před branami objevila luxusní bílá limuzína. Ta před věznicí na chvíli zastavila a vzbudila dojem, že by mohla Kajínka vyzvednout na luxusní cestě na svobodu. Vzápětí ale odjela.

Podle informací TV Prima už má za sebou Jiří Kajínek zdravotní prohlídku, která je součástí „kolečka“, jímž musí vězeň projít bezprostředně poté, co bude do věznice doručena milost. K jeho propuštění tedy může dojít prakticky kdykoli. 

Video  Kajínkovy sousedky se těší na jeho návrat do vsi: Snad si najde nevěstu a bude mít děti.  - Jitka Pecharová, Blesk
Video se připravuje ...

kecal ( 21. května 2017 06:23 )

Limone ( 20. května 2017 02:33 )

 Vždy, když se rozhodnete něco napsat, tak si nejprve vypláchněte hubu, protože ten smrad, táhne až ke mně !!!

nika70 ( 20. května 2017 00:54 )

Je 100x víc hajzlů a úchylů, co si zaslouží doživotí než Kajínek. Ti, co znásilňují a vraždí děti, unáší mladé holky, vraždí stařenky. Kajínek udělal světu velkou službu, zbavil ho dvou gaunerů! Myslím, že si zaslouží druhou šanci! Zavřete na doživotí ty 3 svi.ně, co unesly mladou holku a chtěli ji jako sexuální otrokyni! Ti jsou daleko horší než ti, co si účty vyřizují jen v rámci podsvětí! Tam se jen pročistí vzduch.

zdenekk- ( 19. května 2017 23:06 )

Ma mrde chcipni!

Tamara123 ( 19. května 2017 23:06 )

Novináři a lidi před věznicí !!! Halóóó !!! Vy jste se asi zbláznili !!! Snad si nemyslíte, že Kájínka pustí z věznice přímo do spárů novinářů !!!! To by byla blbost, co ??? Myslím že ty pitomce novináře již Zeman dávno převezl a Kájínek je dáááávno doma nebo na místě kam si přál být !!!! Chi chi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání