Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Za mřížemi luxusní věznice: Vraždící gangsteři měli obří TV, videohry i místnost pro sex

Autor: shp - 
19. května 2017
19:33

V této věznici v Hondurasu seděli nejkrvelačnější gangsteři světa. Jenže poté se k jejich nelibě rozhodlo o jejich přesunu. Pro členy obávaného gangu Mara Salvatrucha alias M-13 se z toho stala noční můra. Aby taky ne. Jejich přesun totiž odhalil, že si žili na poměry věznice ve vyloženém luxusu.

Celkem bylo z vězení v Tamaře poblíž honduraského hlavního města Tegucigalpa přesunuto 773 členů gangu. Umístěni byli do nové věznice El Pozo 2 v La Tově. To byla pro neřády z Mara Salvatrucha velká rána.

Jak bylo odhaleno, kriminálníci si dokázali pobyt za mřížemi pořádně vylepšit. V jejich celách byla nalezena televize s úhlopříčkou 132 cm, PlayStation 3 s videohrami jako Grand Theft Auto V, Uncharted 3: Drake’s Deception nebo God of War III.

Cely byly dokonce vybaveny solidním nábytkem a nechyběly ani lednice plné jídla. Některé připomínaly více byty než cely. Byla v nich zrcadla nebo solidní osvětlení. A to není zdaleka vše. Vězni si dokázali najít způsob i na sexuální radovánky.

Při prohlídce byla totiž nalezena místnost zvaná Kamasutra. Do ní si členové Mara Salvatrucha vodili své manželky, přítelkyně a milenky, se kterými v ní souloži. Tomu byla udělána přítrž a gangsteři skřípou zuby.

Podívejte se na jeden nepodařený útěk z ruského vězení:

sores ( 20. května 2017 11:37 )

Je to tvrdý, ale každého těžkého zločince dát na elekt.křeslo! Ať to ubývá, jsou to těžký podlidi co ubližují a tací na planetě nemají co dělat mezi slušnými kteří je musí v té base živit ze svého.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání