Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kajínek v obležení žen: V posteli jsem měl tři sestry!

Autor: Ivan D. Hladík - 
19. května 2017
10:19

Nejméně deset dopisů denně, e-maily i nabídky k sňatku přicházely celé roky Jiřímu Kajínkovi (56) do vězení. Muž, odsouzený na doživotí za dvojnásobnou vraždu, přesto stále tvrdil, že nikdy nebyl žádný casanova, že jen prožil pár milostných dobrodružství. I přesto, že během vzpomínání třeba přiznal, že za jediný týden svedl tři sestry.

„Když mi bylo asi sedmnáct let, seznámil jsem se s německou rodinou. Měli tři dcery. Bylo to jako v pohádce. Jedné bylo šestnáct, druhé sedmnáct a třetí osmnáct,“ vzpomínal Jiří Kajínek. Německá rodina byla jednou z těch, které jezdívaly do chatové oblasti ve vesnici Kraskov, kde mají stále chatu i Kajínkovi.

Blízká cementárna tam provozovala rekreační chatu, kam díky družbě s podobným podnikem v tehdejší NDR přijížděli němečtí rekreanti. „Byli tam jen asi týden, ale i během těch pár dní za mnou všechny tři holky chodily do chaty,“ vyprávěl Kajínek.

„Ten týden stačil na to, abych všechny tři sbalil a pomiloval,“ dodal odsouzený nájemný vrah. Kajínek nyní čeká ve vězení, zda opravdu dostane milost od prezidenta republiky Miloše Zemana. Ten mu ji slíbil před odjezdem do Číny.

Zavražděná přítelkyně

Jako partner byl vždy štědrý a své vyvolené zahrnoval dary, které si coby zloděj mohl dovolit. Třeba když mu bylo 22 let a jeho přítelkyní byla Blanka Drahošová, které říkal Drahoško. Té věnoval třídveřový Ford Escort 1,3 a kožíšek ze stříbrné lišky.

„S Drahoškou jsme byli dokonce domluveni, že spolu budeme žít. K tomu ale nakonec nedošlo,“ lituje Kajínek. V době, kdy byl ve výkonu trestu, totiž ženu zavraždil kamarád jejího syna.

První a poslední láska

Opravdu velkou láskou byla v jeho 13 letech spolužačka Věra Burešová. Krátké milostné dobrodružství prožil i se svou bývalou češtinářkou, to už mu bylo 18 let. Otázkou však zůstává, která z toho množství žen nakonec bude mít šanci stát se paní Kajínkovou.

Kajínek si údajně ještě před uvězněním našel přítelkyni, jejíž totožnost pečlivě tají. Mělo by jít snad o mladou psycholožku, se kterou celé roky udržuje písemný kontakt.

Fanynky: Podpora i hrozba

Fanynky pomáhaly Kajínkovi zvládat dlouhé roky za mřížemi, dostával od nich dopisy, ale také mu předplácely noviny, aby byl v obraze. Objevila se také řada žen, které tvrdily, že je Kajínek otcem jejich dětí. „Dělají mu jen další problémy,“ komentovala to další z fanynek Zděna Bártová (52).

Vše o milosti pro Jiřího Kajínka čtěte ZDE

avina ( 20. května 2017 11:46 )

Rego je chudák- neměl a nemá babu- vadný a k tomu 3,14.

avina ( 20. května 2017 11:43 )

Na záletníka Havla nemá. Ten Olze zahýbal stále. Dítě s K. nakonec po zkoušce dna uznali Uhlovi. Před nástupem do vězení u V. -přesvědčil ji na interupci. Dítě s Veš/krnkou neměl, více miloval Clintona. Jako jeho strýc, miloval muže. To vlastní bratr je jiný , stejně i nevlastní bratr Jaromír. Vašek byl manipulovaný ehm,ehm...

zdenekk- ( 20. května 2017 09:55 )

a mě..

rego_senior ( 20. května 2017 08:32 )

Kajínek se bohužel přeorientoval a ještě před tím než ho vraha zavřeli, ak šou.stal našeho synka rega.

zdenekk- ( 20. května 2017 07:51 )

Čím to je,že jsem jen takové primitivní,prasečí,pedofilní, autistické hovado.....?Jo už vím,jsem zdenekk,ignotus,rego,informatik,socan68,partizanka_michell,atd...Všichni mame jednu postiženou matku čubbku,to je tím

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání