Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Najdeme anděla v modré bundě? Žena pomohla mladíkovi po nehodě, mohla by být důležitým svědkem

Autor: dce - 
17. května 2017
17:44

Důležitého svědka hledá mladík z Vlašimi, který se podle vlastních slov stal obětí bezohledného řidiče, který ho měl vytlačit ze silnice. Žena v modré bundě měla celou událost vidět, slíbila i vypovídat na policii, kvůli zmatku na místě nehody ale odjela dřív, než někdo získal její kontakt. Neznáte ji?

K nehodě došlo na Benešovsku mezi Louňovicemi pod Blaníkem a Načeradcem již 30. dubna kolem půl třetí odpoledne. "Vytlačil mě vůz, který od nehody ujel, ani nezastavil, jednalo se o světlé auto, něco jako Citroen Berlingo," popsal Jakub na Facebooku s prosbou o pomoc při hledání svědků.

Řidič se údajně na policii sám přihlásil po pěti hodinách s tím, že jen zavadil zrcátkem o jiný vůz. "Nepřiznal se, že mě vytlačil. Asi čekal, až mu vyprchá alkohol v krvi, nevím," řekl mladík serveru TN.cz.

Při hledání svědků mu jde zejména o jednu konkrétní ženu: "Jako důležitý svědek se hledá žena, která měla na sobě světle modrou bundu a batůžek a černé kalhoty, je možné, že byla v Louňovicích někde v hospodě nebo tak okolo...," uvedl mladík.

Žena mu totiž osobně řekla, že vytlačení sama viděla. "Říkala, že viděla, že mě vytlačil, a vypoví to policii. Byl tam děsný zmatek a než přijela nehodovka na vyšetření, paní tam nebyla," vysvětlil.

Jakub po nehodě skončil v nemocnici - měl otřes mozku, pohmožděniny a tříštivou zlomeninu stehenní kosti.

"Mohu potvrdit, že 30. dubna došlo na silnici u Louňovic ke kontaktu dvou vozidel levými zrcátky, následně jedno z aut havarovalo do stromu. V současné době prověřujeme okolnosti nehody, zjišťujeme příčinu a míru zavinění," sdělila serveru TN.cz mluvčí policie Veronika Čermáková.

Podívejte se na video z pokusu o záchranu havarovaného motorkáře:

Video  Drastické záběry: Tým záchranářů oživuje motorkáře po nehodě. Mirek nepřežil  - HZS Karlovarského kraje
Video se připravuje ...

bafy81 ( 17. května 2017 18:44 )

 Anděla? Vy pisálci z Blesku to máte v těch vašich hlavičkách opravdu nehorázně zpřeházené. Můžete mi vysvětlit, co že ona ženská udělala, že ji oslovujete andělem?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání