Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt Magdy (†27) v Egyptě: Policie má nečekanou stopu

Autor: lm - 
18. května 2017
10:10

Mohou za smrt Magdy (†27) duševní potíže? Podle polských médií se mladá žena léčila na psychiatrické klinice! Policisté si prý už vyžádali její lékařské zprávy. Rodina o tom ale nic neví.

Informaci o tom, že se Magdalena Zuk (†27) léčila na psychiatrické klinice, přinesl polský zpravodajský web WP Wiadomosci. Mladá žena měla být pacientkou kliniky ve Sieniawce a policisté si údajně vyžádali její lékařské záznamy.

Sedmadvacetiletá Polka trávila konec dubna sama na dovolené v Egyptě. Podle ostatních cestujících se po příjezdu začala chovat divně. Personál ji následně měl najít v hotelovém pokoji v bezvědomí. Magda byla hospitalizována, ale z nemocnice se pokusila utéct. Poté před zraky sestřičky vyskočila z okna v druhém patře. V nemocnici zraněním podlehla.

Vyšetřovatelé nyní zkoumají, jestli za jejím činem nebyl psychický kolaps. "Kancelář prokurátora si vyžádala specifické dokumenty v této záležitosti," potvrdil zástupce úřadu na včerejší tiskové konferenci. Rodina Magdy prostřednictvím svého právníka vzkázala, že si není vědoma toho, že by se dívka léčila či navštívila psychiatra.

Policie zatím nechce okolnosti smrti komentovat, čeká se ještě na výsledky laboratorních testů a na závěry pitvy, která proběhne v Polsku. Příčinou smrti byla podle egyptských úřadů zranění způsobená pádem z výšky.

pepen ( 18. května 2017 19:19 )

Z celého srdce bych vám přál-aby se něco podobného stalo ve vaší rodině!!!Pak by jste dementi tohle nepsali!!!!

taktone ( 18. května 2017 18:22 )

Furt tu píšete o téhle kur.wě vždyť byla ledva ráda že ji někdo znásilnil normální slušná ženská nepojede mezi muslimy sama, jak ju doma pálila pr.del dobře jí tak ludře šeredné

Petr_Maneth ( 18. května 2017 15:54 )

v Polském tisku spekulují, že ji přítel poslal do Egypta vydělat si poskytováním služeb diskrétního charakteru, ale prý se to nějak zvrhlo, proto mu volala, ať si ji odveze ...

plebejec ( 18. května 2017 12:02 )

ad 1.: Škoda mladého života ad.: V Egyptě se furt nědkdo umírá, a znova "záhadně" ad3 .: Plesku, jdete už do p...e, s podobnými "selfikačeřími" ksichty, ...každá blbka se do mobilu kouká, jako kačer. Syndrom "ptakopysk". Nechápu, proč se ty pysky musí vyšpulit... a obočí nazvednout. Facebok zamořují podobné ksichtofasády.

lynx ( 18. května 2017 11:37 )

Hlupáci. Byl to přece Kramný a zabil ji elektrickým proudem. Že, Blesku? Ty a tvoji tupí honiči senzacíto víte nejlépe. Jenže tentokrát se nemůžete sázet o výši trestu, hovada.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání