Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Unesli a znásilňovali Míšu (18) v karavanu: Taťka chtěl sexuální otrokyni jako Fritzl, přiznal syn

Autor: ljš - 
15. května 2017
16:06

Vtáhli ji do auta, znásilňovali ji a vyhrožovali smrtí. U soudu s trojicí mužů vyšlo najevo, že osmnáctiletou Míšu unesli ze zastávky na Jihlavsku, aby jim dělala sexuální otrokyni. V zajetí měla být až 10 let.

Dramatický únos se odehrál loni v srpnu. Míša tehdy čekala na zastávce v malé obci na Jihlavsku na svého přítele. Než ale autobus přijel, zastavilo u ní auto s karavanem, ze kterého vystoupil Josef D. mladší a začal ji tahat do auta. Když se vzpírala, pomohl mu jeho strýc Karel D.

Za volantem pak seděl mladíkův otec Josef D. starší. „Všichni tři jsme se shodli na tom, že je to hezká holka, tak ji Karel vzal a přitiskl na podlahu auta,“ přiznal podle serveru iDnes.cz ve své výpovědi, která zazněla v pondělí u brněnského soudu. Poté dívku odvezli na jih Moravy do kempu Lučina.

Míša se v autě vzpouzela, když jí ale muži s dýkou v ruce vyhrožovali, že skončí v sudu na dně Orlické přehrady, bránit se přestala. Karel D. ji znásilnil ještě v autě, v kempu se pak přidali ostatní. U soudu ale tvrdili, že šlo o dobrovolný styk. To ale obžaloba zcela odmítá.

Kdyby se Míše nepodařilo následující den ráno utéct okýnkem karavanu, čekalo ji zřejmě mnohem delší utrpení. „Taťka říkal hned od začátku, že si nějakou holku vezmeme domů, kde se s ní budeme milovat. Se strýcem jsme se pak domluvili, že by bydlel s námi, abychom ji měli všichni tři,“ přiznal nejmladší z mužů.

Jeho otec se o svém zvrhlém plánu policistům rozpovídal ještě podrobněji. „S holkou jsem plánoval, že ji budeme mít doma napořád, tedy nejméně na 10 let. Sloužit nám bude jako sexuální otrokyně, a kdyby náhodou otěhotněla, tak ji odrodím sám, děcko bych pak do školy neposlal, ale vychoval bych ho taky sám, stejně jako bych ho sám naučil číst, psát a počítat. Kdyby otrokyně nechtěla poslouchat, tak jsme měli připravené lepicí pásky, řetízky či provazy k připoutání,“ vykládal podle serveru Novinky.cz.

Míša je na tom od únosu psychicky velmi špatně. „Hodně se teď na mě upnula, nikam nechce sama chodit,“ vypověděl na policii její přítel. Za prožité trauma žádá odškodnění ve výši půl milionu korun.

Otec, syn i strýc se v pondělí snažili přesvědčit soud, že svého činu litují. „Udělal jsem největší chybu ve svém životě, nechtěl jsem nikomu ublížit,“ prohlásil Josef D. starší. U soudu ale vyšly najevo další zvrhlé skutečnosti, které poměry v rodině dokreslují. Karel D. totiž označil svého bratra Josefa za sexuálního agresora, který prý před čtyřmi lety sexuálně zneužil i jeho samotného.

VIDEO: V Americe se muž pokusil unést dítě přímo z kočárku

naidka ( 16. května 2017 07:50 )

Pozastavuji se nad jejich blbostí, díky které děvče uteklo a díky které je dopadli.

Bublinaa ( 15. května 2017 18:49 )

Já bych takového duševního a sexuálního chudáka preventivně odpráskla 🐷🔫

iribr ( 15. května 2017 17:38 )

no ty jsi taky pako. To uz jako nemuzem mit make up a stat na zastavce a cekat na bus? Mame nosit burky? Asi jo kdyz mezi nama zijou takovi dementi - tata, syn a strejda tvl. kolik meli IQ? Asi 30 dohromady. Akorat tak 10 na to aby se jim postavil.

1kena ( 15. května 2017 17:32 )

Takže svědomí by tě netrestalo? Abys nebyl zločincem potřebuješ jenom fyzické odstrašení?

1kena ( 15. května 2017 17:28 )

Je mi tě pro tvoji ubohost opravdu líto. Doporučuji ti urychlenou návštěvu psychiatra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání