Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Za vraždu souseda dostal trest smrti: K poslednímu jídlu si objednal 5000 kalorií!

Autor: lm - 
15. května 2017
19:40

Poslední jídlo čítající téměř 5000 kalorií si objednal vrah z americké Atlanty odsouzený na smrt. J. W. Ledford Jr. (45) bude popraven za loupežnou vraždu, kterou spáchal, když mu bylo 20 let. Ledford požádal, aby ho zastřelili namísto obvykle používané smrtící injekce.

J. W. Ledford Jr. (45) v lednu roku 1992 přepadl svého 73letého souseda Dr. Harryho Johnstona, se kterým se znal celý svůj život. Seniora ubodal k smrti a podřizl mu hrdlo. Jeho ženu pak spoutal a z domu si odnesl jejich peníze a zbraně. Ledford se u soudu hájil problémovým dětstvím v rodině závislé na alkoholu a drogách, mladíkovi to ale bylo málo platné. V listopadu toho samého roku byl odsouzen k trestu smrti.

Odsouzený vrah čekal na popravu dlouhých 25 let. Během té doby se ve vězení dle svých slov stal závislým na prášcích proti bolesti. Ledford kvůli tomu požádal o popravčí četu. Kvůli závislosti na lécích na něj totiž nemusí fungovat látka pentobarbital, která ho má uvést do bezvědomí, aby při popravě nic necítil. Popravčí četa je ale ve státě Georgia protiústavní a žádná alternativní forma popravy neexistuje.

Pokud soud nezasáhne, Ledford bude popraven v úterý. Odsouzený vrah si objednal poslední jídlo čítající závratných 5000 kalorií. Dostat by měl filet mignon (hovězí steak) obalený ve slanině, sýr s pepřem, smaženou cibuli, velké hranolky, smažené vepřové kotlety, kuřecí stripsy, pekanový koláč, vanilkovou zmrzlinu, mražený jogurt a sprite.

Video: Nezvěstnou Míšu (†19) našli po dvou měsících mrtvou

vlasta1 ( 17. května 2017 15:29 )

To je ale nápad dát si takové nezdravé jídlo, takto se vysokého věku nedožije.

lesnismes ( 16. května 2017 07:06 )

Ne v Evrope ale v cechii je prezidentem stara pavlacova stekna.

asijo ( 16. května 2017 05:21 )

Mnoho vrahů vzniklo,když kulisák udělil vězňům amnestii.

lesnismes ( 15. května 2017 23:35 )

Podle sedlaka zemana se maji mnohonasobni vrazi poustet na svobodu.

vendulinek ( 15. května 2017 22:05 )

Nema cenu ho nakrmit pred popravenim ,stejne Steak mu nebude uz chutnat a to ostatni take ne. Byl a je to gauner a nic jineho si nezaslouzi ....se divim ze ho tak dlouho drzeli ve vezeni ,kdyz byl toho sameho roku odsouzen ...Darmozrout,nic jineho si nezaslouzi !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání