Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tatínek mě osahával, tvrdil chlapec (5): Navedla ho údajně matka, policie ženu z Klatov již stíhá

Tatínek mě osahával, tvrdil chlapec (5): Navedla ho údajně matka, policie ženu z Klatov již stíhá (ilustrační foto).
Tatínek mě osahával, tvrdil chlapec (5): Navedla ho údajně matka, policie ženu z Klatov již stíhá (ilustrační foto).  (Autor: iStock.com)
Autor: dce - 
15. května 2017
10:52

Rozvod a následný spor o péči o syna se stal doslova noční můrou pro osmatřicetiletého muže z Klatovska. Pětiletý chlapec svého otce osočil z osahávání a matka vše doložila zprávou od psycholožky. Jenže se ukázalo, že právě matka dítě ke lži navedla, aby získala syna do výhradní péče. Teď je v hledáčku policie ona sama.

Chlapec (5) se o osahávání ze strany otce měl svěřit policii. Jeho tvrzení matka (41) podložila i zprávou od psycholožky, ve které stálo, že si dítě nevymýšlí. „Chlapec své sdělení podává takovým způsobem, že je vyloučeno, aby opakoval tvrzení, která mu byla vštípena jinou osobou,“ popsala podle serveru Novinky.cz psycholožka.

Osmatřicetiletý vysokoškolsky vzdělaný muž se později musel mimo jiné podrobit ponižujícímu sexuologickému vyšetření. Bránit se mohl pouze tvrzením, že jeho syn lže. Znalec z oboru psychologie, kterého přibrala k případu policie, nakonec ale případ rozlouskl. Dospěl k opačnému závěru než psycholožka, kterou oslovila matka.

„Výpověď ohledně sexuálního zneužívání otcem nebyla produktem jeho svobodného uvažování,“ stojí v posudku. Chlapce měly dlouhodobě ovlivňovat matka s babičkou. Chlapec lež nakonec sám přiznal a prozradil i fakt, že ho k obvinění otce skutečně navedla matka.

Žena odporným chováním sledovala své vlastní cíle v rozvodovém řízení – plnou péči o dítě i výhodnější společné vypořádání majetku. Místo toho jí ale byl syn odebrán (nyní je v péči otce) a ona sama je nyní vyšetřována policií.

Ženě v případě, že by byla u soudu uznána vinnou, hrozí až osm let ve vězení. Navíc čelí i obvinění z napadení úřednice, která přišla dítě do bytu odebrat. Úřednici chytila zezadu za vlasy a silou trhla, načež zavrávorala a musela dítě pustit. Chlapce okamžitě uchopil dědeček a nechtěl ho pustit. Dítě pak začalo křičet, že nikam nepůjde, že se raději zabije. Úřednice tak raději od dalšího pokusu násilím dítě odvést upustila,“ popsal svědek události.

VIDEO: Případ zneužívání dítěte, který policisté řešili na Slovensku

Video  Otec po smrti manželky zneužíval vlastní děti!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

skaara ( 15. května 2017 13:22 )

Otec už se stará a vše je v pořádku, mimo je matka a babička, které patří do blázince

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání