Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor, drsné záběry! Auto srazilo malého chlapce! Čí je to vina?

Autor: bop - 
15. května 2017
11:45

Po internetu koluje děsivé video. Řidič jedoucí přes britský Southampton shodou náhod natočil, jak Audi jedoucí před ním srazilo malého chlapce. Rozvířila se vášnivá debata, kdo je za nehodu zodpovědný.

Video natočila kamera ve voze řidiče, který si poklidně jel po ulicích britského města Southampton. Náhle se však stal svědkem dramatické situace. Ulici přecházela žena s malým chlapcem na dětské motorce a dvěma dalšími většími dětmi. Všichni se zastavili na ostrůvku uprostřed silnice, nejmenší chlapeček ale s motorkou pokračoval do vozovky.

Řidič Audi jedoucí před vozem, který celou událost natočil, už chlapce z části míjel, ten však narazil do strany automobilu a spadl. Žena, která je pravděpodobně jeho matkou, se k malému okamžitě rozběhla a odnesla ho ze silnice. Chlapeček plakal a držel se za ruku. Řidič Audi hned vystoupil, aby zkontroloval, že je dítě v pořádku.

Kdyby chlapec vyběhl o vteřinu rychleji a skončil před autem, mohl celý incident skončit tragicky. Naštěstí všechno tedy dopadlo ještě dobře. Množí se ale názory na to, čí je celá věc vlastně vina – někteří tvrdí, že nepozorné matky, která si měla hlídat své dítě. Jiní zase, že řidiče – měl si všimnout dětí u silnice a zpomalit už mnohem dříve. Kus pravdy může být na obou stranách. Co si myslíte vy?

pepen ( 15. května 2017 15:29 )

Tohle normální rozum nepobere!!!Co dělala o čem přemýšlela,když tam má dítě na koloběžce!!!Bez komentáře-byl bych velice sprostý!!!Má velké štěstí,že se dítěti nic vážného nestalo!!!

agfor ( 15. května 2017 14:36 )

Řidič měl štěstí, že se to nestalo v Česku, protože by tady za to mohl on díky paragrafu o nepřizpůsobení rychlosti.

nika70 ( 15. května 2017 13:52 )

100% matka! Já si držím při přecházení u nohy i psa, natož dítě!!!

janinax ( 15. května 2017 13:02 )

Na vině je určitě matka!!!!Tam nemají co přecházet pokud dobře vidím není tam přechod.Ještě by zasloužily dát přes držku.Může být ráda že to nedopaldo hůře,i fatálně

pe17 ( 15. května 2017 12:55 )

jedno značně má vinu matka,měla dítě držet za ruku a né ho nechat jet na koleběžce kde je velký provoz,dítě nerozezná nebezpečí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání