Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nezvěstnou Míšu (†19) našli mrtvou: Roberta (32) obvinili z vraždy!

Autor: lm - 
10. května 2017
22:08

Více než dva měsíce byla nezvěstná, pátrání ale nakonec bohužel nemělo šťastný konec. Míšu (19) našli mrtvou nedaleko Prešova. Policisté obvinili 32letého Roberta, se kterým trávila osudnou noc, z vraždy.

Devatenáctiletá Míša se ztratila 27. února po návštěvě obchodu ve slovenském Prešově. „Jmenovaná se ještě v ten den večer telefonicky ozvala svému příteli, přičemž uvedla, že se nachází ve městě Prešov v hypermarketu, kde nakupuje. Od uvedené doby se do bydliště svého přítele nevrátila, ani nijak jinak se s ním nekontaktovala,“ uvedla policejní mluvčí Jana Migaľová. Po dívce více než dva měsíce pátral jak přítel, tak policie. Míša jako by se propadla pod zem.

O víkendu přišla smutná zpráva. V neděli našli tělo Michaely přikryté dekou ve stodole u neobydleného domu v Abranovcích. "Tělo nebohé již bylo ve značném stádiu rozkladu. Následným prověřováním se podařilo zjistit, že jde o 20letou pohřešovanou ženu a její smrt byla způsobena cizím zaviněním," sdělil TV JOJ prešovský policejní mluvčí Daniel Džobanik. Svědek uvedl, že žena byla nahá a měla rozbitou hlavu.

Policisté zadrželi 32letého Roberta, který bydlí v sousedním domě. "Přiznal se, že to udělal na posteli a že pak ji tam odvlekl," popsal starosta obce František Štofko. Policie muže obvinila s tím, že překvalifikovali skutek ze zabití na zvlášť závažný zločin vraždy. Za tento čin mu hrozí až 20 let za mřížemi.

Roberta už přitom policie vyslýchala, když se dívka ztratila. Tehdy ale tvrdil, že dívka u něj strávila noc a ráno odjela. "Vyprovodil ji na autobus, tak mi to říkal," uvedla kolegyně obviněného.

asijo ( 11. května 2017 02:52 )

Velká škoda,že neexistují opravdové věznice,ale pouze ubytovny,kde se obžalovaní mají lépe než velká část pracujících občanů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání