Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zoufalý telefonát z Egypta, drama v nemocnici: Magda (†27) byla obětí obchodu s bílým masem?

Autor: lm - 
10. května 2017
11:02

Stala se Magda (†27) obětí obchodu s bílým masem? Mladá Polka zemřela za velmi nejasných okolností v oblíbeném egyptském turistickém centru Hurghada. A podle polských médií je jednou z variant, že byla sexuálně zneužita. 

Sedmadvacetiletá Magdalena Žuk odjela sama na dovolenou do Egypta. Její přítel Marcus, který nemohl jet s ní kvůli krátké platnosti pasu, se s Magdou dlouho nemohl spojit a když se mu to konečně podařilo, žena ho úpěnlivě prosila o pomoc. „Nemůžu ti říct, co se stalo. Dostaň mě odsud, prosím,“ naléhala nervózně. O dva dny později byla žena mrtvá, údajně sama vyskočila z okna v nemocnici, kde skončila po »psychickém kolapsu«.

Do Egypta už zamířili polští vyšetřovatelé, kteří chtějí na případu spolupracovat s místními úřady. Zatím ale není jasné, jestli budou mít přístup ke všem důkazům, zejména lékařským zprávám. "Vyjasnění okolností smrti spočívá na egyptských úřadech," informovalo polské ministerstvo zahraničí.

Podle polského zpravodajského serveru WP Wiadomości existuje několik vyšetřovacích verzí, z nichž patrně nejhorší je, že se dívka mohla stát obětí obchodu s lidmi. V Egyptě jí mohl být podstrčen nějaký prášek a pak byla skupinově znásilněna. Násilníci ji poté mohli donutit ke skoku z okna, či dívka sama v depresi spáchala sebevraždu. Podle toho, jak před smrtí mluvila s přítelem, se zdá, že se něčeho velmi bála a v Egyptě si prožila velké trauma.

Oficiální zpráva tvrdí, že dívka zemřela na rozsáhlá zranění způsobená pádem z výšky, když skočila z okna. Její zranění se ale některým na pád z druhého patra zdají příliš vážná. Dívka se předtím pokoušela z nemocnice utéct, byla ale zadržena nemocničními zřízenci. "Existuje nahrávka z nemocnice, která ukazuje, jak se jí skupina mužů snažila přemoci a přitom ji napadali," popsala Irena Dawid-Olczyk, prezidentka nadace La Strada, která bojuje proti násilí na ženách a dlouhodobě varuje ženy, aby necestovaly samy.

ricky ( 10. května 2017 23:09 )

Az ted jsem cetla tu diskuzi nize, ... ztrata meho drahoceneho casu, mezi takovy "vyber", ani nechci vstupovat. Cau hovada

ricky ( 10. května 2017 23:02 )

A co si myslela. V zemi"čmoudů," ze modrooka, bila mlada a sama, hnedovlaska, vzdyt tim, ze mezi tu slotu jela sama ... koledovala si. Na me si pred par lety dovolili v Tunisu, a to jsem sla s manzelem a jeste k tomu, vedla malou dceru za ruku!!! Je to "dobytek," čmoudi nas neberou a brat jednoduse nikdy!!! nebudou. Nezahalenou ta fanaticka slota proste nebere! Mam averzi k temto lidem a Angelu Merklovou, za tu sprez, nechtenou, ať "vezme čert"! To bude terve kriminalita ... chudaci naše deti a ženy!

kiwi65 ( 10. května 2017 22:24 )

Ať to bylo jakkoli,je to skvělá reklama na letní dovolenou....Ale co naše holky jsou na čmoudy ujetý,tak co co?Když se jim líbí že dostanou třikrát denně po tlamě za nic,tak ať si to užijou. 

dandova ( 10. května 2017 15:31 )

Prostě charakterní děvče, za každou cenu oslavit výročí.

mazliva.samicka ( 10. května 2017 13:57 )

Velmi odvážné děvče.....nic jí nezastavilo....prostě musela....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání