Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hlídač podřízl krk lékaři a jeho snoubence: Dříve pro ně pracoval, teď chtěl jejich šperky

Autor: aba - 
14. května 2017
21:44

K hrůzné dvojité vraždě mělo dojít v Bostonu minulý týden v pátek. V luxusním apartmá tu žil doktor Richard Field (†49) se svou snoubenkou Linou Bolanos (†38), která byla také doktorka. V pátek k nim vtrhl muž, spoutal je a podřízl jim hrdla.

Richard Field byl úspěšný dětský anesteziolog, který žil se svojí snoubenkou, také lékařkou původem z Jižní Ameriky, v luxusním apartmánu v Bostonu. V pátek v noci k nim do bytu v jedenáctém patře ale vtrhnul útočník.

Vyděšený Richard ještě stihnul odeslat SMS svému kamarádovi, že „útočník s pistolí je v domě“, ale když přijela policie, bylo už pozdě. Útočník Bampumim Teixeira měl oba doktory svázat a podříznout jim hrdla. Bampumim dříve pracoval u firmy, která poskytovala objektu hlídače, ale v únoru byla firma vyměněna. 

Na zeď měl vrah ještě napsat vzkaz plný nenávisti a pak se měl pokus ukrást šperky, které v bytě měla Lina Bolanos. V tom ho ale vyrušila policie, která dorazila na místo. Třicetiletý Bumpumim, který je původem z Afriky a do USA emigroval se svou tetou jako malý, měl po policistech začít střílet. Ti opětovali palbu a zasáhli muže třemi výstřely. 

Jeho zranění ho neohrožovala na životě a byl převezen do nemocnice. Tam za ním v pondělí dorazil i soudce, aby mu přečetl obvinění z dvojnásobné vraždy. Bumpumim ale trvá na své nevině. Soudce zamítl jeho možné propuštění na svobodu a před tribunálem stane obžalovaný 8. června. 

Na záběry z jiné drastické vraždy, při které matka vyhodila tělo své dcery z okna se podívejte ve videu:

europa ( 15. května 2017 05:36 )

Před soudem stane 8.června. To je dobrý, u nás by to nejmíň rok a půl vyšetřovali, než by se to dostalo k soudu, který by to řešil nejspíš několik let. A pak kde je vlastně země neomezených možností

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání