Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Adriana (†7) rodiče umučili k smrti a pak ho hodili prasatům: Dostali doživotí

Autor: lm - 
10. května 2017
06:10

Brutálním způsobem umučili sedmiletého syna a pak jeho tělo předhodili prasatům. Zvrácení rodiče z Kansasu Michael (46) a Heather (31) Jonesovi si za to vysloužili doživotí v kriminále.

Malý Adrian si před smrtí prošel nepředstavitelnou hrůzou. Rodiče, kteří ho měli milovat a ochraňovat, chlapce téměř nepřetržitě mučili a ohavnosti si navíc dokumentovali. „Zneužívali ho a mučili 24 hodin denně. Nepřestali ani, když spal. Ani ho nenechali vyspat,“ popsal televizi KSHB detektiv Stuart Littlefield.

Rodiče chlapce bili až do krve, nutili ho stát v ledové vodě, svazovali ho na dlouhé hodiny do bolestivých pozic a nakonec ho vyhladověli k smrti. „Strašně ho zneužívali, zanedbávali a nakonec zabili. Jsem si jistá, že jeho utrpení bylo nesnesitelné,“ uvedla státní žalobkyně Sheryl Lidtke.

Smrt chlapce rodiče navíc neohlásili a namísto toho jeho tělíčko předhodili prasatům. Ostatky chlapce byly nalezeny náhodou zhruba o měsíc později, kdy byli na jejich farmu povoláni policisté kvůli tomu, že Michael Jones postřelil svou manželku. Policisté při této příležitosti zjistili, že se chlapec pohřešuje.

Policisté byli navíc zděšeni, když viděli, v jakém nepořádku pár a jejich dalších sedm dětí žije. Všude bylo špinavé oblečení, obaly od jídla a myši. Ve zdech byly díry od kulek, po domě se válely injekční stříkačky a pornografie. Sedm dětí ve věku od jednoho roku do deseti let si odvezla sociálka.

Chlapcova nevlastní matka Heather Jones odešla loni v listopadu od soudu s doživotním trestem, s možností podmínečného propuštění nejdříve po 25 letech. Stejný trest dostal nyní i její partner Michael Jones. K soudu se přišla podívat i chlapcova biologická matka Daina a babička Judy.

„Mám z toho celkem radost. Ulevilo se mi, že on i Heather nejspíš stráví zbytek života za mřížemi. Adriana už nám to nevrátí, ale je dobře, že už nebudou moci ublížit dalšímu dítěti,“ řekla babička Judy.

Video: 10 let od kauzy Kuřim: Matka tyranka, Škrlová jako Anička a mučení dětí pod vlivem sekty

Video  10 let od kauzy Kuřim: Matka tyranka, Šklová jako Anička a mučení dětí pod vlivem sekty  - David Vaníček, archiv Blesku, ČTK
Video se připravuje ...

pupak ( 23. ledna 2018 01:26 )

Ty drž raději tlamu, bolševický ksindle. A zjisti si, kolik dětí zabil zločinný komunistický režim.

kuniksicht ( 1. srpna 2017 02:39 )

hmmmm, trochu nerozumim tomu, proc se k soudu prisla podivat chlapcova biologicka matka a jeho babicka.........tohle me jaksi nedava smysl.......

oliiiii3 ( 8. června 2017 19:38 )

Chudinky děti, hned bych si je vzala domu. Je to něco odporného, vlastní děti.

mirkazam ( 8. června 2017 15:14 )

petrmetr...... a i trest smrti by byl málo.S takových svińí řezat řemínky !!!

kupredu-leva ( 10. května 2017 08:05 )

My komunisté máme radost ze zveřejňování zpráv o mučení dětí v zahnívajícím kapitalizmu. To je voda na náš mlýn! Čest práci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání