Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

U Prešova našli tělo nezvěstné Michaely (19): Vrah jí rozbil hlavu a ukryl ji v kůlně

Michaela se ztratila 27. února.
Pátrání po Michaele  (Autor: Policie)
Autor: dce - 
8. května 2017
15:09

Policie na Slovensku objevila tělo ženy ve značném stadiu rozkladu. Je vysoce pravděpodobné, že jde o tři měsíce pohřešovanou Michaelu (19). Žena byla podle všeho zavražděna, její tělo vrah ukryl v kůlně.

Zmizela jako pára nad hrncem už koncem února. Ještě 27. února mluvila po telefonu se svým přítelem. „Jmenovaná se ještě v ten den večer telefonicky ozvala svému příteli, přičemž uvedla, že se nachází ve městě Prešov v hypermarketu, kde nakupuje. Od uvedené doby se do bydliště svého přítele nevrátila, ani nijak jinak se s ním nekontaktovala,“ řekla policejní mluvčí Jana Migaľová.

Michaela žila s přítelem v obci Abranovce, kde v neděli večer jeden z místních našel tělo ženy. Podle informací serveru Pluska.sk je pravděpodobné, že jde právě o pohřešovanou Michaelu.

Jána (26) do kůlny za dvěma malými domečky přinutil zajít nesnesitelný zápach, který se odsud linul. Uvnitř našel pod kuchyňskou deskou nahé ženské tělo ve vysokém stádiu rozkladu s rozbitou hlavou.

„Přišel domů v šoku, ani mluvit nemohl, ptal se mě, co má dělat. Ihned volal policistům, ani jim nedokázal popsat, co se stalo. Nyní je na výslechu,“ řekla nám jeho máma Amália.

Policisté krátce po nálezu těla zadržela Roberta K. (32), který bydlí pouhé dva metry od místa nálezu těla. „V neděli v noci se policistům přiznal, že ji zabil na posteli a pak ji odvlekl na sousední parcelu,“ prozradil Plusce starosta Abranovců.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání