Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Očima Josefa Klímy: Vrah držel bezdomovce doma jako hračku pro děti!

Autor: Josef Klíma - 
7. května 2017
20:19

Odporný byznys s lidskou bídou! Odsouzený vrah bezdomovce Petr Kudráč dokázal na těchto lidech ještě slušně parazitovat!

V roce 2011 liberecká kriminálka řešila případ uhořelého bezdomovce Emila Jánošíka (✝62). Soudní pitva odhalila, že plameny měly maskovat brutální útok. Jánošík byl předtím doslova ukopán k smrti.

Na vraha Petra Kudráče se přišlo díky výpovědím ostatních bezdomovců. K napadení se přiznal, dostal 15 let, kdo ale Jánošíka zapálil, se nikdy nedokázalo. Při výslechu dalších bezdomovců vyšlo najevo, že se vrah na něm docela drsně přiživoval.

„Vzal bezdomovce domů a získával cca 70 % jeho příjmů,“ řekl v pořadu Očima Josefa Klímy vyšetřovatel Vladimír Sadílek a dodal: „Ve svém bytě ho držel zavřeného v komůrce. Pokud přišly dávky, či důchod, jeli na úřad, dostali peníze, které mu bezdomovec ihned odevzdal. On mu koupil pivo, nějakej rohlík a tím to končilo.“

A to není všechno! Kudráčovy nezletilé děti měly bezdomovce i na hraní. Mohly mu dělat, co je napadne. Třeba zlámat všechny chrupavky v uších.

Video  Josef Klíma: Vyhrožovali mi zabitím! Nikdo neví, kde opravdu bydlím!  - Petr Soukup, Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání