Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Případ ztracené Míši (13): Zaměřte se na její matku, vzkazuje syn mrtvého Otakara (†38)

Autor: aba - 
3. května 2017
18:34

Míša Muzikářová se pohřešuje už od 11. ledna a policie stále není o nic blíž k tomu dívku najít. Během vyšetřování jejího zmizení se oběsil přítel Míšiny matky Otakar S., který zřejmě neunesl tlak veřejnosti. Jeho syn mu teď staví pomníček a má vzkaz pro celé Česko.

Otakar S. se oběsil ve svém bytě na Plzeňsku krátce po zmizení Míši. Byl to jeho druhý pokus o sebevraždu od vyhlášení pátrání po dívce a tentokrát byl úspěšný. Před jeho smrtí ho jako přítele matky Míši veřejnost často odsuzovala a panovalo mínění, že ví víc, než říká.

Po jeho smrti vyšla najevo další fakta. Například to, že se před testem na detektoru lži na policii zdrogoval uklidňujícími léky a tudíž byl test neprůkazný. Později na veřejnost prosáklo i to, že měl na krku obvinění ze zneužívání.

Jednu z kamarádek Míši, která ji doma často navštěvovala, si vyhlédl a nabízel jí peníze za sex. Podle její výpovědi ji vozil po Ústí a okolí a osahával i na intimních místech. Když jeho nabídku odmítla, odvezl ji domů a dívka to i s matkou nahlásila na policii.

To všechno vedlo k tomu, že v obecném veřejném mínění figuroval Otakar S. jako pravděpodobný viník, který svou vinu potvrdil i svou sebevraždou. S tím se ale nemíní smířit jeho syn, Ota S. mladší, který za svého otce bojuje a tvrdí, že je nevinný.

„Neublížil by Míše, to vím na tuty. Dělal jí takové dětství, jaké si každé dítě zaslouží od strany přítele matky, byl to ten nejlepší táta na světě,“ tvrdí v rozhovoru pro Expres.cz. Zachází ale ještě dál a nebojí se sdílet svůj názor na celý případ ztracené školačky.

„V hlavě mi stále leží domněnka, že můj otec posloužil jako návnada. Ale co kdyby se zaměřili na Míšinu matku? Určitě by bylo vše jinak a můj otec by tu mohl dneska být,“ zamýšlí se osmnáctiletý chlapec nad pomníčkem svého otce, který vlastnoručně vyrobil a umístil v Čeminech, aby jeho táta věděl, že na něj stále myslí.

Ota trvá ne nevině svého otce s tím, že ho velice dobře znal a ví, jaký byl. Všichni, kdo ho odsuzují, ho podle jeho slov neznají a vyvolali veřejný hon na internetu, ke kterému se Ota mladší sám vyjadřoval. „Některým lidem jsem dokonce psal, že ho mají na svědomí. Takový tlak, pod který se díky chování veřejnosti a policie můj otec dostal, to si nikdo nedokáže představit,“ brání svého otce. Jak to opravdu bylo, snad brzo odhalí policejní vyšetřování. 

Policie po dívce pátrala i v opuštěné vojenské základně v lesích na Plzeňsku. Jak to tam vypadá, se podívejte na videu:

fromoutofnowhere ( 5. května 2017 16:26 )

ale moze byt, ze jej vyhovuje, ked sa pise o "blbostiach" a nie o tom, co prave robila, ked zmizla misa

fromoutofnowhere ( 5. května 2017 16:24 )

neviem alebo to vyplyva len z toho, ze nie je o com pisat, nic sa nevie

jirsbe ( 5. května 2017 00:53 )

o tom ani potom mj na ni podil tak ci tak i kdyby mel misu na svedomi nekdo uplne cizy a pravda to je sama misa dala na jevo a tim taky volala o pomoc ja jsem se uz driv divil ze si toho nikdo ani z tech kamaradu nevsiml s temi co mela v pratelich ale pak jsem si rikal ze treba se jen nechteli do to nejak michat do te rodiny ale bylo mi hned jasny o co jde k tomu neni co dodat kdybych se stim nikdy pred tim nesetkal tak bych vedel houby a tezko bych se tu nejak k tomu vyjadroval nana nevi o co prisla navic vsimni si ze co zprava tak se tyka hlavne evy a ty udalosti nektere se objevily az ted me to prijde ze nam hazi kosti aby nas zabavila a hlavne to vzdy za ni nekdo jako odzpiva aby to nevipadalo divne ze nechce mluvit s mediama mozna nekde v dyskuzich muze neco nebo nekdo se mohl o necem zminit a to se mohlo treba resit tak je dost mozne ze takto reaguje a snazi se od toho tematu odvest pozornost na sebe protoze vi ze to zabira ale netvrdim

osol ( 5. května 2017 00:05 )

hlavne mu dovolila priblizit sa k mise, preto ju mal rad ...

jirsbe ( 4. května 2017 23:40 )

no s tim kralickem ti nejak nevim myslim ze to nebylo jen na popelkach ale aspon vidis jak se to chova co se tyce proc by ho tam chtela mit otu i pres rozpory mezi misou a otou ano nejspis penize sama by to asi neutahla a kdyz uz chlap tak je jedno jakej hlavne ze ma penize a pokud byl do ni blazen nebo proste ji mel hodne rad tak o to lip ale predevsim to bylo o penezich navic posl dobou kdyz se objevi zprava zatim ve vsech figuruje eva ta vneco kreje a pouta na sebe pozornost od neceho co by mohlo bejt hodne zajimave

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání