Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie vydala mimořádné pátrání: Martin je ozbrojený a nebezpečný

Policie vydala mimořádné pátrání: Martin je ozbrojený a nebezpečný
Policie vydala mimořádné pátrání: Martin je ozbrojený a nebezpečný  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
2. května 2017
12:51

Policie od 11. dubna pátrá po Martinu Balážovi, který měl přepadnout bar na Strakonicku. Je ozbrojen a může být nebezpečný, pátrání po něm je označeno jako mimořádné opatření!

Mimořádně nebezpečný může být hledaný Martin Baláž. Dvaačtyřicetiletý muž je podezřelý, že 10. dubna přepadl bar ve Strakonicích. „Zde pod pohrůžkou použití střelné zbraně přinutil obsluhu k vydání finanční hotovosti. Muž může být ozbrojen, proto je důležité, aby se ho lidé nepokoušeli sami zadržet,“ upozornila policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Po spáchání loupeže odjel Baláž do Příbrami a později do Prahy. Zde se měl zdržovat v hodinových hotelech. Navíc se po Česku nechává vozit taxikáři. „Není vyloučeno, že by se podobného jednání mohl hledaný muž dopustit na jiném místě napříč republikou. Je ozbrojený a nebezpečný!“ uvedla mluvčí.

Hledaný muž je 170 cm vysoké střední postavy s širšími rameny, má hnědé oči a hnědé vlasy ostříhané nakrátko (cca 1 cm) s čelními kouty. Na sobě měl oblečené tmavé kalhoty, černobílou bundu s pruhy a oranžové triko. Dne 12. dubna 2017, kdy byl spatřen v Příbrami, měl na sobě oblečené maskáčové kalhoty a šedé triko.  

Jakékoliv informace předejte na policejní služebně nebo lince 158. 

Policie vydala mimořádné pátrání: Martin je ozbrojený a nebezpečný Policie vydala mimořádné pátrání: Martin je ozbrojený a nebezpečný | Policie ČR

Desterz ( 2. května 2017 16:28 )

Takže nějaký, cituji, "ozbrojený a nebezpečný" člověk se někde potlouká od 11. dubna. Proč je článek zveřejněn až po 3 týdnech? Mimochodem, na stránkách policie je jako hledaný veden už od 6. dubna, tedy to zmiňované přepadení zjevně nebude původní důvod proč se stal hledanou osobou. Hm, hm.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání