Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Proč zemřel obří králík na palubě United Airlines? Strčili ho do mrazáku! Prý omylem…

Autor: bop - 
29. dubna 2017
09:56

United Airlines stíhá jeden průšvih za druhým… Poté, co jejich stewardi zbili a násilně odvlekli lékaře z přebookovaného letadla, jim na palubě uhynul vzácný obří králík. Teď vyšlo najevo, proč jinak zdravé zvíře skončilo na onom světě: Na šestnáct hodin ho strčili do mrazáku!

Když devádesáticentimetrový králík Simon, syn slavného Dariuse měřícího neuvěřitelných 1,3 metru, dorazil do Chicaga za svým novým majitelem, bylo zvíře záhadně mrtvé. Krátce před letem ho přitom prohlédl veterinář, který shledal, že je Simon ve velmi dobré kondici.

Dlouho nebylo jasné, co se vlastně na palubě United Airlines stalo, či zda se jedná skutečně o jejich chybu. Teď však vyšly najevo otřesné informace! Podle britského deníku The Sun dorazil Simon na letiště v pořádku. Pak ho ale zaměstnanci aerolinek nějakým nedopatřením zamkli na celých 16 hodin do mrazáku! Nebohé zvíře nemělo šanci přežít.

Kdo králíka do chladírny umístil, zatím není jasné. Zvířata jsou obvykle držena v oblasti pro ně určené s teplotou mezi 18 a 20 °C. V mrazáku se teplota pohybovala kolem nuly, na což samozřejmě Simon nebyl zvyklý.

Jeden ze zaměstnanců aerolinií se vyjádřil pro The Sun následovně: „Pracovníci byli na směně kolem asi tří hodin, když se začaly šířit drby o tom, že je ten králík mrtvý. Všichni jsme si upřímně mysleli, že jenom spí.“ Jisté je, že tyto informace pošramocenou pověst United Airlines rozhodně nezlepší.

VIDEO: Darius a Jeff – obří otec a bratr zesnulého králíka Simona chovatelky Annette Edwardsové.

Video  Darius a Jeff - obří otec a bratr zesnulého králíka Simona chovatelky Annette Edwardsové  - Facebook.com
Video se připravuje ...

VIDEO: Policie násilím vyvedla lékaře z přeplněného letadla.

mr.remy ( 29. dubna 2017 12:47 )

Majitelka vysoudí za králíka a za psychickou újmu vysoudí jeden a půl mega USD a všichni budou spokojení.

spania ( 29. dubna 2017 12:43 )

Tohle je vrchol hyenismu.Všechny zaměstnance,kteří tam v tu dobu byli bych okamžitě propustila,protože tohle se za normálních okolností nemůže a nesmí stát.I králík je živý tvor a zacházet s ním takovým způsobem je odporné.

sores ( 29. dubna 2017 11:37 )

Ano je to zrůda a ne zrůdička,fuj takový králík, hnusný na pohled,anomálie!!!

simplify ( 29. dubna 2017 11:28 )

OTŘESNÝ !!!

jete ( 29. dubna 2017 11:05 )

...je vidět jak lidi zodpovědně pracují.Někteří si jen koukají odkroutit směnu a na ostatní kašlou.Používání mozku je prostě přežitek a nakonec si řeknou no a co,vždyť se nic neděje.Chudák zvíře,taková krutá smrt...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání