Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Srdcervoucí pohřeb lékaře Jakuba (†44), který zemřel při nehodě: Do nebe ho vyprovodily sirény

Autor: dce - 
28. dubna 2017
18:26

Svůj život zasvětil zachraňování lidí, jemu samotnému už ale kolegové pomoci nedokázali. Záchranář Jakub R. (†44) zemřel po nehodě na Blanensku. Závěr emotivního pohřbu tak provázely houkačky záchranářských sanitek.

V pátek po poledni se s Jakubem R. (†44) ve Svitavách rozloučily desítky přátel a známých. Jako pocta lékaři záchranné služby Pardubického kraje zazněly sirény ambulancí, které se shromáždily před obřadní síní.

Památku kolegy přišly uctít desítky lékařů a záchranářů – mnoho z nich se ani nevešlo do obřadní síně. Jakub pocházel z „doktorské“ rodiny – jeho dědeček, otec i sestra jsou lékaři. On sám začínal jako internista před téměř jednadvaceti lety. Šestnáct let pracoval jako záchranář.

Jakub zemřel po těžké autonehodě na Blanensku. Osobní vůz a dodávka, ve které Jakub seděl, předjížděly na nebezpečném úseku mezi Černou Horou a Závistí, když došlo ke střetu. „Příčinu nehody vyšetřujeme. Obě auta narazila po střetu ještě do stromu, každé do jiného,“ popsal nehodu Malášek.

V osobáku seděl Patrik P. (†21) a Pavel S. (†22). Oba byli na místě mrtví. Jejich pohřeb se konal v pátek dopoledne rovněž ve Svitavách.

Bublinaa ( 29. dubna 2017 12:43 )

Lékaři záchranář co viděl desítky takových špatných konců- předjíždí na rizikovém úseku s dítětem v autě 🤔 na druhé straně mladej, nezkušenej kluk!

zaka ( 29. dubna 2017 10:23 )

Vidím v okolí pár doktorů kteří jezdí jako prasata nebyl to i případ ve Svitavách.Lidé si myslí že přece pan doktor to nemohl.Pan doktor je svatý.

HansHanson ( 29. dubna 2017 09:45 )

Obhajujete tady darebáka a nezodpovědného fracka.Naštěstí už nikomu nikdy neuškodí. Nejhorší je srážka s blbcem a bohužel pan doktor Rouchal toho blbce potkal.

Marketa_P ( 29. dubna 2017 07:46 )

Tak to se teprve ukáže a přeju Vám, aby se ta "Vaše pravda" ukázala jakou lež. To by Vám pak teprve spadl hřebínek

HansHanson ( 28. dubna 2017 22:25 )

Vím, kdo za to nemohl MUDr. Jakub Rouchal. Řidič sanitky, záchranář a otec od rodiny. A myslete si o mně co chcete.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání