Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vojačka (23) v bikinách zastřelila služebního psa! Odporný čin si natáčela

Autor: lm - 
27. dubna 2017
06:54

Americká vojenská veteránka (23) zastřelila svého služebního psa a ještě si tento odporný čin natáčela! Přitom jí asistoval její přítel, rovněž voják, Jarren Heng (25). Zvrhlý pár byl obviněn z týrání zvířat. 

Marinna Rollins (23) z kalifornského Fayetteville byla nedávno propuštěna ze zdravotních důvodů z armády. Služební pitbull jí měl pomoci  překonat posttraumatickou stresovou poruchu, která se u ní při výkonu služby objevila. Vojenská veteránka ale léčbu pojala úplně jinak. 

Rollins spolu se svým přítelem, seržantem Jarrenem Hengem (25) počátkem tohoto měsíce odvedli psa do lesa, přivázali ke stromu a nejméně pětkrát do něj z blízka střelili a u toho se nahlas smáli. Zvrhlý pár si navíc svůj odporný čin natáčel, přičemž se střídali, kdo bude držet telefon a kdo zbraň. „Nech mě na něj taky jednou vystřelit,“ prosí Heng na videu. 

Pár poté tělo psa odtáhl a zahrabal do mělkého hrobu. „Bylo to skutečné... Miluji tě, jsi moje štěňátko, jsi dobré štěně, ale...,“ říká na nahrávce ženský hlas. Zatím není jasné, jak se nahrávka dostala na veřejnost, ale přes sociální sítě doputovala až k policii, která pár zadržela a obvinila z týrání zvířat. Oba byli následně propuštěni na kauci 25 tisíc dolarů (620 tisíc korun) za jednoho. 

pupi ( 3. května 2017 12:39 )

Blbečku !!!! Aby byl stát ve stavu ve válce , tak tu válku musí vyhlásit což USA už asi neudělala 20 let , poze někoho demokraticky napadnou , tvé IQ = cigána ze zvláštníškoly !!!!

koloman ( 1. května 2017 16:06 )

K.u.rva jaká veteránka vypatlaná 23letá guma tu patří zavřít do blázince do klece.

TrojanSlovakia ( 27. dubna 2017 13:17 )

 Veteránka asi vraždila na okupačných misiách vraždila ľudí a tí sa jej zjavujú. To bude tá porucha. 23 ročná americká veteránka - vrahyňa aj s jej kumpánom.

0707 ( 27. dubna 2017 12:23 )

Co jsou to za zvrácené lidské k....!!!!!!!!!!!!!!! Takové úchyláky by měli také zastřelit! Nemají co dělat mezi normalními lidmi. Bože můj, co to po Zemi chodí......................

chyba.tretiho.uctu ( 27. dubna 2017 12:04 )

pitbul je zas.ranej čokl, dostal od holky co si zasloužil,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání