Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrozivé video: Žena v Přerově spadla přímo pod kamion! Nehoda, nebo úmysl?

Autor: dce - 
26. dubna 2017
15:00

Dramaticky zněl úterní hovor na linku městských strážníků z Přerova. Ženu na přechodu zde měl srazit kamion a ujet. Záznam z kamer ale ukázal, že to bylo celé jinak…

Oznámení o nehodě nákladního vozu a chodkyně na přechodu před přerovským nádražím obdrželi městští policisté v úterý v podvečer. Kolem údajně sražené ženy se už na blízké travnaté ploše srocoval dav.

„Hlídce po příjezdu přišlo divné, že na místě chybí kamion, který měl ženu srazit a ta nevykazuje žádné známky blízkého setkání s mnohatunovým kolosem. Po chvíli se ke srocení přidali další občané, kteří neúspěšně pronásledovali ‚ujíždějící‘ kamion,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Celá věc se ale velice rychle objasnila díky záznamu z kamer, které shlížejí přímo na přechod. Už z chůze k přechodu je totiž jasné, že je žena opilá. Na její nekontrolovatelný pohyb reagoval řidič cisterny velmi prozřetelně a zastavil již několik metrů před přechodem, kam vzápětí plavným skokem žena vpadla a zůstala ležet před kamionem,“ popsal Komínek.

Nesražené a také nezraněné ženě pomohl ze silnice vstát kolemjdoucí a odvedl ji mimo nebezpečí skutečné srážky. Žena se po chvíli z místa zvedla a odešla. Srocení davu i přivolání policie bylo tedy zbytečné.

pp10 ( 26. dubna 2017 16:50 )

Tak kde tedy v Prerove nebo Prostejove??

naidka ( 26. dubna 2017 16:44 )

Hrozivé video: žena se hrozivě ožrala, hrozivě se netrefila na přechod pro chodce a hrozivě spadla přímo před kamion!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání