Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žena z Jirkova vyskočila z okna sama: Neunesla dlouhodobé týrání od partnera

Autor: dce - 
26. dubna 2017
13:05

Sedmadvacetiletá žena z Jirkova v pondělí z okna domu vyskočila sama. Podle policie už neunesla dlouhodobé týrání ze strany svého partnera. Žena skončila v nemocnici, muž na policii, která ho již obvinila z týrání a pokusu o těžké ublížení na zdraví.

Skokem z okna vyvrcholily dlouhodobé neshody mezi partnery z Jirkova. Sedmadvacetiletá žena se ve strachu z dalšího napadání pokusila patrně spáchat sebevraždu ve chvíli, kdy se její partner (29) zrovna věnoval dceři.

Pádem na zem z výšky pěti metrů si způsobila zranění, se kterými byla letecky dopravena do nemocnice v Ústí nad Labem. 29letého muže policisté zadrželi a obvinili z těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a týrání osoby žijící ve společném obydlí,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

Muž svou partnerku napadal již od loňského prosince. Nejprve ji nařkl z nevěry a později došlo i na fyzické týrání. Skončil v policejní cele a čeká na vzetí do vazby.

V případě odsouzení hrozí obviněnému až desetileté vězení,“ dodala mluvčí.

Smrt dvou nezletilých dívek šokovala celé Česko, mělo jít o sebevraždu:

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku.  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

Bublinaa ( 26. dubna 2017 13:42 )

 Ach jo.... Máma od dítěte. Co to zkusit dveřmi místo okna?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání