Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tři měsíce strávil zbytečně v base! Jakuba (22) zapomněla soudkyně propustit

Jakub strávil v base zbytečně tři měsíce.
Jakub strávil v base zbytečně tři měsíce.  (Autor: Pluska.sk)
Autor: lm - 
25. dubna 2017
21:07

Strávil v base o tři měsíce více! Dvaadvacetiletý Jakub skončil v kriminále kvůli podezření z drogově trestné činnosti. To se ale nepodařilo prokázat, soudkyně ho proto obvinění kvůli nedostatku důkazů zprostila. Jenže ho zapomněla následně propustit na svobodu.

Dvaadvacetiletý Jakub z bratislavské Petržalky není žádné neviňátko. Podle slovenského deníku Plus 7 dní byl už jako mladý odsouzen za drogově trestnou činnost. Vyfasoval dvouletý trest s půlroční podmínkou. Během této doby ale skončil znovu ve vyšetřovací vazbě.

Policie mladíka obvinila, že se spolu s dalšími třemi muži podílel na přechovávání a distribuci marihuany. U soudu se ale jeho zapojení nepodařilo prokázat. Okresní soud nad ním proto 20. prosince 2016 kvůli nedostatku důkazů vyřkl osvobozující rozsudek.

Ihned poté měla místopředsedkyně bratislavského okresního soudu doktorka Erika Némethová Stiffelová vystavit okamžitý příkaz k propuštění. Zkušená soudkyně na to ale patrně naprosto zapomněla a na její chybu se přišlo úplnou náhodou až tento rok. Jakub se tak dostal na svobodu až v polovině března.

Video: Zuzana (†38) umřela na zlomený prst, lékař dostal podmínku

demon.hk ( 26. dubna 2017 08:17 )

Ono to parchantovi a feťákovi neuškodí. Horší na tom je, že teď si zažádá o odškodnění z daní slušných slováků, které opět vrazí do drog.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání