Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policie našla mrtvolu v sudu: Pomůžete muže identifikovat?

Autor: aba - 
23. dubna 2017
13:18

Slovenská policie je bezradná. Už v únoru našla na břehu Dunaje mrtvolu muže v sudu a dodnes neznají jeho identitu.

V únoru letošního roku našla policie u obce Most u Bratislavy na břehu Dunaje mrtvolu muže nacpaného v sudu. Doposud se jim nepodařilo zjistit, kdo muž je, a tak prosí o pomoc i českou stranu. Všem svědkům policie zaručuje anonymitu.

Muž byl 161 centimetrů vysoký a jeho věk se odhaduje mezi dvaceti a třiceti lety. Nosil krátké černé vlasy, měl černé obočí a strniště.

Na sobě měl oblečení značky Nike - sportovní kalhoty, tričko a bílé tenisky velikosti 41. Na levé ruce nosil stříbrné hodinky. Pokud máte jakékoli informace o tomto muži, můžete je policii sdělit na lince 158 nebo na jakékoli policejní služebně.

Na reportáž o mrtvole, kterou policie našla v lednici, se podívejte ve videu:

Video  Mrtvola v lednici: Tělo se v bytě rozkládalo několik měsíců!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

Policie našla na břehu Dunaje muže v sudu, pátrá po jeho identitě Policie našla na břehu Dunaje muže v sudu, pátrá po jeho identitě | Policie SR

alIahakbar ( 23. dubna 2017 17:40 )

naidka, to není tak jisté. Vidím kolem sebe dost debilů, co si v únoru vezmou kraťasy, hlavně ze mají mikinu s kapucí a černý brejle, dementi.

moiaza ( 23. dubna 2017 15:27 )

Určitě je bude jednat o nějakého nepohodlného soudruha z ODS. Zelené tričko neznamená, že je to někdo ze zelenáčů.I modré straky nosily zelené trička.

naidka ( 23. dubna 2017 15:15 )

Pokud měl mladík na sobě tričko s krátkým rukávem a našli ho v únoru, dá se předpokládat, že v sudu pobýval už delší dobu.

naidka ( 23. dubna 2017 15:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání