Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zloděj amatér: Skladník zkoušel z firmy odnést zboží, zapomněl ale na kamery

Autor: haj - 
22. dubna 2017
15:35

Muž (45) chtěl rychle a bez práce přijít k penězům, a tak se pokusil vykrást firmu, kde pracoval. Nakonec si ale spíše uřízl pořádnou ostudu a hrozí mu i vězení. Udělal totiž jednu zásadní chybu, nepočítal s kamerovým systémem.

Případ se odehrál ve středu 19. dubna v jedné chebské firmě, jejíž skladník se snažil během směny ukrást několik hotových výrobků. „Během své směny měl ve skladu postupně v několika případech vzít z regálů hotové výrobky a ty pečlivě ukrýt. Poté je ukryté vynést ven ze skladu a na toaletě si je dát do svého batohu,“ popsala v pátek zlodějovu techniku policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Dále měl skladník v plánu s odcizenými předměty pokojně odejít skrz bránu, která slouží pro příjezd zásobovacích vozidel. Jenže tam už na něj čekali pracovníci bezpečnostní agentury a předali ho přivolané policejní hlídce. Ve firmě totiž byly nainstalovány kamery, a tak počínání muže bylo po celou dobu sledováno.

Kriminalisté skladníka, který podniku mohl způsobit škodu přes 50 tisíc Kč, policie podezírá ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu. Hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

V případě dokonání krádeže mohl podezřelý muž způsobit poškozené firmě škodu přes 50 tisíc korun. Soud může podezřelého potrestat až pětiletým vězením.

Video  Skladník v Chebu kradl ve firmě, natáčela ho přitom kamera.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

 

carmin-je-vemeno ( 22. dubna 2017 17:02 )

Tak to je jasný to byl carmin.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání