Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co předcházelo smrti matky s dcerou v sauně? Zpanikařily. Chodily tam pravidelně, říká známá

Autor: ryc - 
22. dubna 2017
05:01

Petra P. (†45) patřila mezi vášnivé milovníky saunování. V Kralupech nad Vltavou, kde bydlela, chodila do té místní se svou partou.

„Sauna byla pro Petru srdeční záležitost. Chodila sem pravidelně,“ říká kamarádka tragicky zesnulé ženy Veronika, která saunu v Kralupech nad Vltavou provozuje. Petra i její maminka prý byly zkušené »saunařky«, obě byly v dobré kondici a znaly své limity.

„Možná zpanikařily, je to strašné neštěstí. K těm známým se chodily saunovat pravidelně. Pochvalovala si to, vždycky to bylo úplně bez problémů,“ popisuje Veronika.

Zdi odpočívárny sauny v Kralupech zdobí Petřiny obrazy. „Chtěla bych, aby si lidé Péťu pamatovali jako úžasnou malířku. Aby si na ni vzpomněli, když uvidí, co namalovala. Petra věřila na léčivé energie, které se snažila zachytit do svých obrazů,“ vysvětluje Veronika.

Uvězněné v sauně, kde se ulomila klika: Co ženy prožívaly těsně před smrtí?

Video  Uvězněné v sauně, kde se ulomila klika : Co ženy prožívaly těsně před smrtí?  - TV Prima
Video se připravuje ...

 

dingous ( 22. dubna 2017 17:11 )

kdyby Ganza Ruská Blbušková byla tak málokdy vožralá jako já, měla by daleko líp fungující tu pochcanou slámu, co má místo mozku

dingous ( 22. dubna 2017 14:54 )

"ganzanie:proč se sereš do cizích hovorů kukačko" Ty naše Ganzuško Blbuško , tohle je VEŘEJNÁ diskuze, pokud chceš něco soukromě, použij email, dopis, FB pro přátele, mobil, nebo zavolej z okna - tak to dělají normální lidi, víš ? jasně spíš nevíš, blbko ožralá

iFender ( 22. dubna 2017 13:36 )

Cili neceva ceva Pavrta!

merlina29 ( 22. dubna 2017 13:08 )

Těžká ironie osudu.Dámy využívaly a malovaly energii,jistě žily zdravě,poctivě s láskou...A co udelal osud?Udusil je tam,kde to milovaly-v sauně.

majojo ( 22. dubna 2017 12:47 )

Takovýhle vchodový dveře vykopl u příbuzné v domku bezejmnný feťák, který si spletl adresu, tak proč by to neměly dokázat dvě ženský, který bojovaly o život?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání