Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Údajný vrah Dominika (†19) z Varnsdorfu už sedí: Policie ho dopadla den po vraždě

Autor: Jana Ulrichová - 
18. dubna 2017
14:10

Zbytečná smrt, zbytečně zmařený mladý život. Tak mluví přátelé o vraždě Dominika B. (†19) přezdívaného Bergy, jehož tělo našli kolemjdoucí na Velikonoční pondělí ráno v parku ve Varnsdorfu. Mladíka, který mu podle lidí z okolí zasadil několik bodných ran, dopadli ještě ten den.

„Jde o dvacetiletého muže. Byl zadržen a obviněn z vraždy. Teď je v cele,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. K dalším podrobnostem ani k motivu se zatím vyjadřovat nechtěla. Podle známých, kteří s Dominikem trávili poslední večer, se zřejmě pohádal kvůli dívce.

Přátelé a jeho nejbližší teď na něj na sociálních sítích vzpomínají. Sdílejí jeho fotku a píší dojemné vzkazy. „Dominiku, i když vím, že si to nepřečteš, tak nikdy na nás nezapomeň, my na tebe nezapomenem, jsi totiž nezapomenutelný,“ napsala na svůj profil Alexandra D. Pod další z jeho snímků pak připsala: „Byl si jako můj Bráška. Mám tě moc ráda, naučil si mě tolik věcí. Budeš navždycky v mým srdíčku. Naučil jsi mě tancovat.“

Další z jeho přátel Michal V. vytvořil na Youtube video z jeho fotek, ke kterému připsal: "Tohle video jsem vytvořil na památku na nejlepšího přítele i člověka.
Bohužel tvůj osudný den nastal 17. 4. 2017. Byl jsi mladej, dělal jsi to, co jsi měl rád.“

Zda z vraždy podezřelý mladík skončí ve vazbě, zatím není jasné. Pokud státní zástupce podá návrh, bude o ní soud rozhodovat zřejmě ve středu.

Na záběry vraha z případu zavražděné Sabiny, který nedávno hýbal Českem, se podívejte ve videu:


xspirox ( 18. dubna 2017 14:27 )

 Z jakeho KURVA duvodu zakryvaji tady tem ***um hlavu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání