Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt chlapce (†19) ve Varnsdorfu: Zavraždili ho kvůli dívce?

Na místo činu přišla řada mladíkových kamarádů.
Na místo činu přišla řada mladíkových kamarádů.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš, uá - 
17. dubna 2017
20:06

Našli ho ubodaného před kinem! Devatenáctiletý mladík zemřel v noci na Velikonoční pondělí podle všeho násilnou smrtí. Ve městě se spekuluje o tom, že za tragédií mohla být hádka o dívku.

Mladíka s několika bodnými ranami na těle našla podle televize Nova v pondělí ráno žena, která v parku u kina venčila psa. Bohužel už mu nebylo pomoci. Kriminalisté pak celý den v okolí hledali zřejmě vražednou zbraň. Nahlíželi prý do popelnic a odpadkových košů.

Mladík podle všeho před smrtí popíjel s přáteli. „My jsme pili vodečku, ťukli jsme si, kecali jsme jen tak, i jsme si podali ruku. Rozloučili jsme se asi v půl dvanácté,“ řekl zmíněný kamarád. 

Proč mladík zemřel, zatím není jasné. „Povídá se, že mohlo jít o holku, ale nevím,“ řekl kamarád. 

Policie zatím k případu příliš informací nesdělila. „Případ si ihned převzali krajští kriminalisté. K objasnění příčiny smrti nařídili soudní pitvu,“ uvedla pouze policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Násilnou smrt velmi mladého člověka vyšetřovala před dvěma týdny také ostravská policie. Šlo o vraždu pětadvacetileté Sabiny. Podívejte se na zpověď jejího přítele:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání