Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěřitelná nehoda na Vsetínsku: Mladíci způsobili škodu za téměř 200 000!

Autor: dce - 
13. dubna 2017
16:25

Karambolem a téměř dvou set tisícovou škodou skončila divoká jízda tří mladíků na Vsetínsku. Dvě auta poškodili, jedno zcela zdevastovali a poničili i dům s plotem. Za vším stojí patrně rychlá jízda.

Tragicky mohla skončit vyjížďka tří mladíků na Vsetínsku. Devatenáctiletý řidič ze Vsetínska vezl své dva stejně staré kamarády v automobilu Citroen Evasion ve středu po půl deváté obcí Nový Hrozenkov. 

Asi spěchali, protože kvůli rychlé jízdě dostali v zatáčce smyk a vyjeli mimo silnici. "Auto demolovalo vše, co mu stálo v cestě. Nejprve to bylo oplocení a potom dvě zaparkované Škody Felicie u místní firmy. I budova utrpěla šrám, než se Citroen zastavil na svém levém boku," popsal policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Všichni tři chlapci vyvázli bez zranění. Tři vozy ani nabouraný dům na tom už ale tak dobře nebyly. "Na Citroenu vznikla škoda rovných sto tisíc korun. Na oplocení a fasádě budovy je odhadnuta škoda na patnáct tisíc korun. První Škoda Felicia je poničená za čtyřicet tisíc korun a druhá za třicet tisíc korun," dodal mluvčí.

Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu před jízdou. Okolnosti policisté dále zjišťují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání