Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Veroniku smetl vlak u Mlékojed, Žanetu auto v Británii: Erika oplakává dvě kamarádky

Autor: ljš - 
12. dubna 2017
17:51

Je teprve dítě a už přišla o dvě milované osoby. Erice z Litoměřicka zemřely během pouhých pár měsíců hned dvě kamarádky. Žanetu v Anglii smetlo na ulici auto, Veroniku pak v sobotu vlak, kterému podle svědků kráčela vstříc ruku v ruce s kamarádkou Růženkou.

"Verunko, co bych za to dala, abych tě mohla zas vidět. Chybíš, broučku můj malinkej," napsala Erika k článku o tragické smrti dvou mladých dívek u Mlékojed. "Odpočívej v nebíčku," dodala.

Ani ona nechápe, jak k tragédii mohlo dojít. "Proč zrovna ty, nemůžu tomu uvěřit!" napsala. I ona ale podobně jako svědci z místa naznačuje, že si možná její kamarádka vzala život dobrovolně. "Šla proti vlaku ještě s jednou, ale tu neznám," vysvětluje na Facebooku, co se stalo.

Jak si všiml server TN.cz, Veronika však není jedinou osobou, o kterou Erika tragicky přišla. Na Silvestra jí zemřela také velmi blízká kamarádka Žanetka. Tu spolu s o rok starší Helinou srazil na ulici v britském Oldgamu maďarský řidič Gabor Hegedus.

Erika v dojemném příspěvku na Facebooku spočítala kolik dní, hodin, minut a sekund jí kamarádka schází. "Miluju tě, princezno, nikdy nezapomenu. Jedině ty jsi rozdávala radost a štěstí," napsala dívenka.

Zatímco Žanetino úmrtí už britská policie vyřešila a bezohledného řidiče obvinila, Veroničin případ nadále čeká na vysvětlení. Kriminalisté zřejmě pracují i s variantou sebevraždy, kterou podporuje zejména svědectví o tom, že se obě dívky chytly za ruce a vydaly se vlaku naproti. Oficiálně to ale vyšetřovatelé zřejmě kvůli věku obětí zatím nepotvrdili.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

deep_ass_flsting ( 12. dubna 2017 18:41 )

Černá dáseň žvejklá v Británii, to je tragédie? To skoro státní svátek!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání