Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jirka se zabil v milovaném BMW: Sebevražda? Policie zná pravdu o tragické nehodě

Autor: ljš - 
10. dubna 2017
13:51

Láska k autům a vysoké rychlosti se mu stala osudnou. Policie konečně uzavřela případ tragické nehody u Orlové na Karvinsku, při níž zemřel třiadvacetiletý Jirka. Tachometr u jeho vozu se tehdy zastavil na 250 km/h a jeho přátelé proto spekulovali o sebevraždě. Policie to ale nyní vyvrátila.

„Během prověřování policisté nezískali žádný důkaz, že by se jednalo o sebevraždu. Řidič byl navíc připoutaný,“ uvedla podle deníku Právo policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Vyšetřování tak dalo za pravdu Jirkovým rodičům, kteří spekulace o tom, že si sám vzal život, vyvraceli. Podle nich byl s přítelkyní šťastný a plánovali si budoucnost.

Jirku tak zabila zřejmě touha po vysoké rychlosti. Nejspíš si uprostřed noci na prázdné silnici zkoušel, zda dokáže nebezpečné zatáčky projet na plný plyn. Řízení ale nezvládl. „Zjištěné skutečnosti ukazují na příčinu dopravní nehody nepřizpůsobení rychlosti jízdy schopnostem řidiče. Dále vlastnostem vozidla, stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám,“ dodala mluvčí. 

Nařízená pitva řidiče prokázala, že zemřel na následky mnohočetných vnitřních zranění a také těžkého poranění hlavy. Případ bude nyní odložen.

K nehodě třiadvacetiletého mladíka došlo ve čtvrtek 9. února. Se svým BMW tehdy vylétl v zatáčce ze silnice a narazil do betonového sloupu elektrického vedení. Auto náraz zcela zdemoloval. Policisté tehdy zveřejnili fotografii tachometru, jehož ručička se zastavila na hodnotě 250 km/h.

kapturek ( 11. dubna 2017 05:26 )

a koho to ku.rva zajima ?

Frnda ( 10. dubna 2017 22:17 )

 Takze za me-----chudak kluk, kterej si chtel uzit trosku srandy, ale nevyslo to. Mel celej zivot pred sebou a je ho skoda... P.S.Za me frajer ze to zkusil v noci a ne jako zkurveny fetaci co zdrhaj pred bengama preplnenejma ulicema mest za bilyho dne... Cus..... P.S.Jestli me chcete kamenovat, tak prosim, je mi 30 let, mam BMW a vydelal jsem si na nej sam.....jo,a jezdim s tim jako c.rak 😀

Frnda ( 10. dubna 2017 22:13 )

 Nevim jak to funguje na zdejsi diskusi s blokovanim atd., ale mel bych jednu takovou prosbu.... Chtel bych, aby kazdej chcipak, kterej napsal neco ve smyslu dobre mu tak a bla bla bla jednou dokazal naskudlit dost penez na to, aby si koupil (nebo aspon pujcil) BMW a v prvni zatacce to rozstelil o sloup VO.... Do***e lidi proberte se!!! Mladej kluk, kterej mel v zivote stesti, at uz na bohaty rodice nebo dobrou praci, to uz je ted jedno. Mel rad auta, mel rad rychlost, mel rad BMW. Neni sam a nikdy ani nebude, takovych nas je vic, ale on byl proste jeden z mala, kterej si to mohl vyzkouset, bohuzel se mu to stalo osudnym....je to zivot, co vic k tomu rict... Ale psat komentare typu muze si za to sam, o jednoho debila vic a tak je proste ubohy... Je mi uplne jasny to, ze minimalne pulka z vas co to takhle pisou, to pisou ciste ze zavisti, protoze si vozej *** v ojety Octavii TDI a parkrat uz se jim stalo ze je za sebou nechal "zbohatlickej" frajirek v E36 (v hodnote 10k) 😁😁

MILLLIS ( 10. dubna 2017 20:19 )

Od toho byva v autech tachometr, aby si ridic "uvedomil" rychlost. Sedl si tam za volant proste frajirek a stesti v nestesti bylo hotovy... stesti pro ostatni, nestesti pro nej...

Ian.K ( 10. dubna 2017 19:59 )

 No a co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání