Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vražda Elišky (†13): Daniel (14) stane znovu před soudem!

Autor: lm - 
9. dubna 2017
20:15

Teprve 14letý Daniel B. je obžalovaný z brutální vraždy třináctileté Elišky. Podle policie ji měl vrah škrtit a posléze jí zasadit pět ran nožem do krku a další tři do hrudníku. Dívka neměla šanci útok přežít. Daniel by se měl z ohavného činu zpovídat v úterý před soudem... 

Daniel B. (14) pozval svou kamarádku Elišku (13) na Valentýna do zahradní chatky. Namísto vyznání lásky ale přišel brutální útok nožem. Hned po příchodu do chaty ji měl vzít do kravaty a začít škrtit. Dívka se bránila, kopala, nebylo jí to ale nic platné. Eliška vykrvácela poté, co jí »kamarád« zasadil osm bodných ran nožem. 

Podle policejního spisu Daniel svůj ohavný čin plánoval. Tvrdil, že zabíjel pro svou lásku, patnáctiletou dívku Adélu. Cítili se prý spolu jako hrdinové filmu Sin City: Město hříchu. Právě k Adéle pak po vraždě Elišky zamířil. Když k ní přišel, měl ještě na rukou gumové rukavice celé od krve. Řekl jí, že Elišku zabil, že když ji bodal, cítil uspokojení, dívka to ale, prý ze strachu o vlastní život, neohlásila.

Daniel je už rok v boletickém výchovném ústavu, kde ale může setrvat jen do konce června. Pak už nebude školou povinný. Soud už rozhodl, co s chlapcem bude posléze. Rozsudek ale není pravomocný a výsledek nelze zveřejnit ani kvůli věku Daniela. Podle informací FTV Prima půjde v úterý Daniel kvůli vraždě Elišky k soudu znovu. Jednání ale patrně bude kvůli věku pachatele neveřejné.

Video: Šéf kriminalistů Martin Lichý o vraždě Sabiny (†25) z Ostravy

 

ollina ( 9. dubna 2017 23:14 )

Jako vždycky pustí vraha mezi lidi.......

petr1982 ( 9. dubna 2017 21:49 )

Kdybych byl otec té dívky, už by ten grázl nežil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání