Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Honza, Daniel a Lucka (†17) zahynuli při nehodě: Mohl za ni špatný technický stav auta?

Autor: els - 
10. dubna 2017
05:11

Honza (†18), Daniel (†17) a Lucka (†17) tragicky zemřeli předminulý týden v pátek při tragické nehodě. Auto řídil jejich opilý kamarád Slavomír (18). Džíp značky Suzuki Vitara, ve kterém cestovali, však neměl platné STK, což rovněž mohlo přispět k nehodě.

V noci z pátku na sobotu nasedlo osm kamarádů do auta, za jehož volat usedl opilý Slavomír. Cestou však auto sjelo z vozovky a narazilo do stromu. Pak se ještě převrátilo na střechu.

Honza a Dan byli na místě mrtví. Lucka pak boj o život prohrála v nemocnici. Ostatní účastníci nehody byli převezeni s různými typy poranění do nemocnice.

Policie nadále vyšetřuje příčinu nehody, neboť kromě opilého řidiče mohl být na vině i špatný technický stav vozidla, které nemělo platné STK. Stačí poměrně málo a auto se nechová tak, jak by mělo a jak je řidič zvyklý.

Kromě toho policie zjistila, že poznávací značka byla patrně z jiného auta, a tak se hledá i majitel vozidla. Osmnáctiletý Slavomír byl po propuštění z nemocnice okamžitě vzat do vazby a čelí obvinění ze zabití a ublížení na zdraví. Těsně po nehodě nadýchal 0,42 promile alkoholu.

majojo ( 10. dubna 2017 09:48 )

Oni se ale nezabili, jen vlezli opilí k opilému řidiči do auta. On zabil je. A netvrď mi, že jsi podobné blbiny v mládí nedělal taky. Jen jsi měl větší kliku.

majojo ( 10. dubna 2017 09:29 )

Čípak je asi opilý Slavomír synáček, že za smrt tří lidí může najednou Suzuki?

milkey ( 10. dubna 2017 08:14 )

pro autora clanku ... auto Džíp / Jeep / je samostatna znacka a ne vsechny SUV Džíp značky Suzuki Vitara neexistuje !!!!!!!!!!!!!

krtekzhor ( 10. dubna 2017 07:12 )

o,42 promile to jsou tak dve piva to byl spis zhuleny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání