Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Viděla jsem, jak bratr zemřel, řekla sestra Zdeňka (†31) ubitého řetězem

Autor: shp - 
6. dubna 2017
21:02

Na vlastní oči viděla, jak její milovaný bratr Zdeněk M. (†31) zemřel brutální smrtí. V Londýně, kde žil, ho ubil řetězem od kola Raymond Sculley. Soud ve Velké Británii přitom útočníka osvobodil z obvinění z vraždy. Šlo prý o sebeobranu. Nebohá Adéla přijela do ostrovního království za spravedlností. Odnesla si však jenom šrámy na duši, když viděla záznam Zdeňkovy smrti.

Pro mě, pro celou rodinu a pro všechny to je jenom velkým trápením, něčeho, co už mohlo skončit a vrátit se zpátky do svých životů, zatímco opět řešíme a nežijeme ani své životy, ale stále žijeme život za Zdeňu,“ řekla televizi Prima sestra zavražděného Adéla M.

Nyní bude hledat, jak se odvolat, bránit nebo jak alespoň nějakým způsobem ospravedlnit, jak sama říká, milovaného brášku. Byli si opravdu blízcí, téměř jako jednovaječná dvojčata. „Maminka, příbuzní, nechali to všechno na mně, neví jak, to já nevím taky, ale musím zatnout zuby a jít dál,“ říká Adéla. Rodina nyní zjišťuje, jaké možnosti vůbec má.

Se mám spojit ještě s právním sdružením ve VB, kteří by mně měli poradit, jestli má vůbec cenu chodit k občanskoprávnímu sporu, a zbytek čekáme, až dodá Británie, respektive soud, veškerou dokumentaci, abychom měli co napadnout k případnému Evropskému soudu,“ dodala Adéla.

Adéla Zdeňkovu smrt bohužel viděla v soudní síni, když se pouštěly záběry z průmyslových kamer. Obavy má i o to, co bude dál. „To není normální, aby člověk, i když neúmyslně zabil někoho, aby chodil po ulicích, aby byl úplně zproštěný viny,“ uzavřela.

sheba ( 7. dubna 2017 09:23 )

asi byl dost silný v kramflecích a neuvědomil si, že je jen přivandrovalec rodině jde stejně jen o prachy

zbenekk ( 6. dubna 2017 23:36 )

Ty despoto však já se ptám. Nebo neznáš funkci otazníků a že ho osvobodili je fakt, co máš střevo uzený, si inteligent jak prase.

kukuku ( 6. dubna 2017 22:41 )

Když nevíš, co se stalo, tak nevypouštěj bláboly jako že "by ho asi neosvobodili". To je asi jako kdybys řekl "Když Kájínka zavřeli, tak asi je vrah".

zbenekk ( 6. dubna 2017 21:54 )

A co se tam vlastně stalo? Byl napaden Zdenkem? Jinak by ho asi neosvobodili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání