Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sabina (†25) svého vraha znala od dětství, říkají kamarádi! "Byl u nich pečený vařený..."

Autor: ljš, kaj - 
5. dubna 2017
18:30

Žádné loupežné přepadení! Pětadvacetiletá Sabina z Ostravy svého vraha (21) zřejmě velmi dobře znala a do domu, kde ji později ubil kladivem, ho pustila sama. Podle jejího bratra jde o jejího kamaráda, který si na Facebooku říká Ozzy. K činu se zřejmě přiznal.

„Byl to člověk, o kterém bych ani náhodou nepomyslel, že by to udělal," napsal na Facebooku Sabinin bratr Robin. „Obrovské zklamání a ještě větší nenávist, kterou cítím já a moje rodina. Nejde ani popsat slovy...," dodal s tím, že se mladík přiznal.

V šoku však nejsou jen Sabinini příbuzní, ale i celá řada přátel. Všichni totiž věděli, že se dívka s Ozzym (21) kamarádila od dětství. „Nemám k tomu slov... někdo, kdo ji zná celý život, udělá toto...?!!! Měl by být obnovený trest smrti, takový člověk si nic jiného nezaslouží!!!" napsala jedna z jejích kamarádek. „Taky to nechápu, vždyť byl u nich pečený vařený," dodala další.

Jedna z dívek také naznačila, že rodina zavražděné jejímu údajnému vrahovi dokonce pomáhala. „Za pomoc a ochotu se vám toto vrátilo," uvedla v komentáři.

Zatím není jasné, co mladíka k tak ohavnému a brutálnímu činu vedlo. Z domu se údajně ztratily peníze a hodinky. Motiv tak mohl být loupežný, ale mohlo jít také o žárlivost nebo osobní spor.

„Podezřelou osobu jsme omezili na osobní svobodě. V tuto chvíli moravskoslezští kriminalisté pokračují v obligatorních úkonech trestního řízení. Detailnější informace ke zvlášť závažnému zločinu vraždy budou s největší pravděpodobností poskytnuty v příštích dnech," uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

majojo ( 6. dubna 2017 00:13 )

opr. Předpokládám, že jsi tedy spíš starší generace....etc.

majojo ( 6. dubna 2017 00:11 )

ředpokládám, že jsi tedy starí generace, pak můžeš být přinejlepším Husákovo dítě, ale spíš Svobodovo, Novotného, Zápotockého, Gotwaldovo, Háchovo? No to se máš taky čím chlubit.

alex.iv ( 5. dubna 2017 22:21 )

 Super stěr!!!! Pobavil!!! A 100% pravdivý, někdo kdo píše o š.utkání holky co je mrtvá se bude ohánět kodexem...no ultra veneno!

mistr_yoda ( 5. dubna 2017 20:03 )

Bíla *** co šoustala s Turkem. Proč se to vůbec vyšetřuje? Vždyť se nic nestalo.

moiaza ( 5. dubna 2017 19:43 )

FrndoKrndo, Tvoje máma musela mít šíleně těžký porod. Rodit dítě není tak hrozné, jako rodit vola. To musela být obrovská dřina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání