Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Honzu (†18) a Lucku (†17) pohřbili v bílých rakvích. Zabil je opilý kamarád

Autor: shp - 
5. dubna 2017
11:46

Rodiče a sourozenci na pokraji zhroucení. Kamarádi plakající po svých přátelích, které již nikdy neobejmou. Ve slovenské Kamenici pochovali dvě oběti tragické autonehody, kterou způsobil opilý Slavomír (18). Kamarády Jana Drobňáka (†18) a Lucii Marchevkovú (†17) pohřbili v bílých rakvích.

Kamarády Jana, Lucii a Daniela vezl Slavomír v neděli domů. Do auta se nacpalo celkem devět lidí. Mladý řidič měl ale upito. Při jízdě ztratil kontrolu nad vozem, který se převrátil na střechu. Jan a Daniel zemřeli na místě. Lucie skonala po převozu do nemocnice. Policie Slavomíra obvinila z usmrcení a ublížení na zdraví. Za opileckou jízdu mu hrozí až 10 let vězení.

Ani sebevyšší trest ale nevrátí rodičům jejich děti. Jako první byl v Kamenici pochován Jan. Jeho máma Agnesa a otec Martin stále nemohou uvěřit, že svého milovaného chlapce už nikdy neuvidí. Jejich hluboké vzlyky nad hrobem nebraly konce. Honza byl miláčkem dědiny, měli ho rádi všichni. „Měl plány a celý život před sebou. V jedné sekundě se všechno změnilo. Vždy, když budu doma, přijdu za tebou,“ truchlil nad rakví bratr Martin.

Na hřbitov do Kamenice přišly davy lidí. Některá děvčata byla symbolicky oděná v krojích. Honzovi přišli zazpívat i kamarádi. Všechny pohltil neuvěřitelný žal. V jedné smuteční písni dokonce zaznělo, aby po něm máma a táta neplakali. Hovořit k nim totiž bude z nebe. „Modli se tam za nás nahoře,“ plakali příbuzní nad hrobem. Smutek ze ztráty milovaného byl zdrcující.

Poslední sbohem dali později blízcí a kamarádi i milované Lucii. Děvče bylo taktéž velmi oblíbené. Příbuzní o ní mluvili jako o vždy usměvavém sluníčku. Rodiče Igor a Monika během okamžiku přišli o dceru, malí sourozenci Lukáš a Tomáš o nejdražší sestru. Zdrcená maminka nezvládla nad hrobem žal. „Lucka ne, Lucka ještě ne,“ křičela. Příbuzní ji museli podpírat. Brzy najde klid i Daniel. Pohřben bude během středy.

Alkohol za volant nepatří. Podívejte se, jak řidič srazil matku i s dítětem. Pak tvrdil, že vůz neřídil:

Video  Opilý řidič srazil matku s dítětem! Tvrdí, že vůz neřídil.  - tv JOJ
Video se připravuje ...

anka ( 5. dubna 2017 23:32 )

prvni rozumny prispevek co tu ctu

pp10 ( 5. dubna 2017 16:34 )

Je to tragedie, ale pokud si nekdo sedne k opilemu nebo pod vlivem alkoholu, drog ridici, tak musi pocitat i s touto variantou.

vosavopruz ( 5. dubna 2017 14:03 )

většinou to končí tak že vožrala,často i feták,nezvládne řízení a srazí nějakého nevinného chodce,který pak na místě nebo později v nemocnici zemře Hrůza

vosavopruz ( 5. dubna 2017 13:42 )

díky

bobou ( 5. dubna 2017 13:36 )

Já s Vámi plně souhlasím. Můj příspěvek by měl být chápán jako úcta k těm mladým lidem, kteří udělali jedinou, ale bohužel fatální chybu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání