Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo Sabině (†25) rozmlátil hlavu? Známý popsal, jak ji našel přítel! Zmizely peníze a hodinky

Autor: kaj, ljš - 
4. dubna 2017
19:49

Záhada! To je brutální vražda mladé a krásné Sabiny (25) v Havlíčkově ulici v Polance nad Odrou. Opravdu nemá zločin svědky? Sousedé vědí jen to, že Sabina s přítelem Janem V. (40) byli šťastný pár, který se těšil na miminko. Známý rodiny nyní popsal, jak dívku její partner našel. 

Lidé v ostravské čtvrti Polanka nad Odrou nechápou, že se tak brutální čin mohl stát právě v jejich těsném sousedství. Někteří z nich tvrdí, že byla Sabina těhotná.

V osudný den Sabina zřejmě čekala na svého přítele, až se vrátí z dovolené. „Vracel se z Turecka. Kamarád ho vezl z letiště. Vysadil jej doma, během několika minut mu volal, aby se vrátil zpátky. Přítelkyni našel ležet na schodech s rozbitým obličejem,“ popsal serveru Novinky.cz známý páru. Z bytu se údajně ztratily cenné hodinky a peníze.

Šťastný pár?

Sabina s přítelem prý bydleli v pronajatém domě zhruba tři roky. S nikým se ale více nestýkali, nebylo kolem člověka, jenž by je poznal blíž. Jenom v blízké pizzerii si vzpomínají, že tam občas zavítali.

„Byl to z mého pohledu takový šťastný pár. Chodili sem občas, pizzu si nechali i posílat. Rozhodně není pravda, co se psalo na sociálních sítích, že by toho pána tento podnik zaměstnával, nebo že by ho dokonce vlastnil,“ uvedla servírka Lucie (24).

Ani rodinní příslušníci Sabinina přítele Jana V. (40) podrobnosti útoku neznají.  „Jen vím, že jí kladivem rozmlátili hlavu, že ani nebylo poznat, kdo to byl,“ popsal student Michal R. (17), vzdálený příbuzný partnera zavražděné ženy.

Vražda

Ani policie zatím do případu nevnesla jasno. „Moravskoslezští kriminalisté prověřují zvlášť závažný zločin násilného charakteru. Další informace sdělíme ihned, jak to bude možné,“ řekl Blesku policista Richard Palát.

Sabinu neznámý vrah umlátil kladivem ve středu 29. března. Podle informací Blesku byla krev po celém domě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání