Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mirek (†18) zahynul při nehodě na motorce: Kamarádi ho oplakávají a připravují spanilou jízdu

Autor: dce - 
3. dubna 2017
13:02

V pátek jim zahynul spolužák a kamarád Mirek (†18). Přátele jeho smrt velice zasáhla, jak dokazuje nespočet smutných příspěvků. Rozhodli se mu dokonce uspořádat spanilou jízdu. Hasiči mezitím vydali video s varováním pro motorkáře, aby byli opatrní. V záběrech se pokoušejí zachránit život vážně zraněnému motorkáři, kterým je právě mladičký Mirek.

Mirkovi z Karlovarska bylo teprve 18 let. V pátek se ale na silnici u Sadova střetl s osobním vozem, na své Hondě 125 neměl proti autu šanci. Svědci a později i hasiči se ho snažili oživit, jejich pokusy ale byly marné. Vrtulník záchranky odlétal prázdný...

Hasiči, kteří u nehody zasahovali, zveřejnili video, na kterém je celá akce ke zhlédnutí. Halasný příjezd, kdy hasiči křičí příkazy jeden přes druhého, pokusy o resuscitaci, přílet vrtulníku a pak i gesto, které dává pilotovi na vědomí, že může letět pryč. Prázdný.

Mirek svým zraněním na místě podlehl, lékař mohli už jen konstatovat smrt. Ta hluboce zasáhla jeho blízké, kteří už na sociálních sítích sdílejí pozvání na spanilou jízdu, kterou chtějí uctít jeho památku.

Video  Drastické záběry: Tým záchranářů oživuje motorkáře po nehodě. Mirek nepřežil.  - HZS Karlovarského kraje
Video se připravuje ...

„Pořád nemůžu uvěřit, že už tu s námi nejsi, když jsme se ještě včera spolu smáli v lavici... Budeš mi chybět, Míro, a doufám, že tam nahoře proháníš pořádný litrový mašiny!“ napsal jeden z jeho kamarádů.

gabreta ( 3. dubna 2017 22:10 )

No jo. Vlevo se holt jezdí v Anglii a ne u nás!!

al.bunda ( 3. dubna 2017 16:11 )

Jako že by při té "SPANILÉ" jízdě zařval zase někdo další Mladého života je škoda a je mi líto hlavně rodičů.Nicméně demence mnoha rádoby motorkářů neustále stoupá.

moiaza ( 3. dubna 2017 13:17 )

Věčná škoda mladého života. Mirek byl jistě zkušeným a vyježděným motocyklistou. Měl určitě najeto mnoho tisíc km a dokázal hlavně předvídat. Bude ho škoda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání