Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Exkluzivní zpověď pro pořad Očima Josefa Klímy: Můj syn byl sériový vrah!

Autor: FTV Prima - 
2. dubna 2017
18:34

Porodila ho, věnovala mu péči i lásku, jenže pak se její syn vydal hodně špatným směrem. „Dodnes jsem se s tím nevyrovnala,“ říká maminka pětinásobného vraha Romana Postla.

Za svou první vraždu z roku 1998, kdy na diskotéce vpálil do mladíka šest kulek, dostal Roman Postl z Proboštova u Teplic třináct let vězení. V roce 2008 ho předčasně propustili, jenže už na začátku září znovu rozjíždí vražedná jatka.  

Sousedi ho vždycky považovali za milého a hodného kluka, jenže pod vlivem alkoholu a drog se měnil v nebezpečnou zrůdu. Po propuštění zastřelil a okradl teplického podnikatele přímo v jeho bytě.

Kvůli 15 tisícům a notebooku odpravil čerpadláře a nakonec kvůli penězům vraždil i v baru, kde zabil obsluhu i zasahujícího policistu. Postl byl při zatýkání postřelený a 8. září 2008 umřel na následky zranění v chomutovské nemocnici také on.

Jeho matka teď po letech prolomila mlčení a pro pořad Očima Josefa Klímy promluvila. „To, co se odehrálo, co se stalo, tak si myslím, že je lepší, že zemřel,“ řekla reportérům Postlová, vrahova matka. Proč je to podle ní tak lepší? „Abych neprožívala ty hrůzy,“ dodala.

Dodnes, ani téměř devět let po smrti syna, netuší, kde má přesně hrob. „Manžel mi to neřekl. Já se s tím prostě nemůžu vyrovnat,“ řekla reportérům. Celou výpověď ženy uvidíte už v neděli večer v pořadu Očima Josefa Klímy. Ve 21:35, hned po Temném Kraji.

VIDEO: Josef Klíma byl také hostem pořadu Markéta dráždí celebrity. V něm přiznal, že mu kvůli jeho práci už mnohokrát vyhrožovali!

Video  Josef Klíma: Vyhrožovali mi zabitím! Nikdo neví, kde opravdu bydlím!  - Petr Soukup, Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

mazliva.samicka ( 3. dubna 2017 08:03 )

Rozumnej názor....

bluedream ( 3. dubna 2017 05:35 )

Vy jste opravdu hovádka boží. Nadávat té matce vraha, která je jen jeho další obětí, to je opravdu síla. Myslím, že si nikdo nedovede představit, co prožívají takové matky. S obětmi lze soucítit, ale matky vrahů a úchylů jsou nenáviděné celou společností, je jim to dáváno za vinu, přitom kolik z nich za to může? Můžu já ovlivnit sexuální preference dítěte? Nejen homosexualita je vrozená, ale i různé perverzity. A též psychopatie. Navíc je neléčitelná. Myslíte, že se někdo půjde mámě chlubit, co provedl hnusného? Ta se to často dozví až jako poslední. Některé to popírají i po smrti toho vraha (matky Kramného, Čurka, Tomka a další) a když se někdo k tomu postaví čelem a přizná si, že jeho dítě je zrůda a vraždí a musí si ho vyrvat ze srdce, ještě se na ni sesype okolí a veřejný soud, že za to může.

hejpockej ( 3. dubna 2017 03:51 )

pry spravedlnost jeden zabije a dostane 12let, a druhej dostane stejne a pritom nikoho nezabil. Soudce byl podplacenej, cely soudni process byl zkorumpoany u toho pana co se branil exekutorum. A pak policista co umlatil k smrti devitimesicni holcicku dostal jen 6 let!!!!

petr1982 ( 2. dubna 2017 23:15 )

Zajímalo by mě, co na takové případy říkají pomatení humanisti, kteří jsou proti trestu smrti, kvůli možnému justičnímu omylu? Kdyby dostal místo 13ti let trest smrti, další 4 lidi by žili.

auslak ( 2. dubna 2017 19:36 )

Máma jedneho seriálového vraha je lékařka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání