Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sázka ho stála popáleniny na 50 % těla! Mladík ze Zlína se polil benzinem a zapálil

Autor: ČTK - 
1. dubna 2017
11:54

Dvaadvacetiletý muž se dnes nad ránem ve Zlíně polil benzinem a zapálil. Dva lidé ho rychle uhasili, mladík přesto utrpěl velmi vážné zranění. Na místo byl povolán vrtulník, který ho transportoval na popáleninové centrum do Brna. ČTK to řekla zlínská policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Neštěstí se stalo krátce po 03:00 v části města Louky. Mladík podle Javoříkové položil na stůl v prodejně zdejší benzinové čerpací stanice stokorunu a obsluze řekl, že si jde natankovat. Pak vyšel ven a u stojanu číslo jedna se polil benzinem za pár desítek korun.

„Poté vešel zpět do prodejny, ze které krátce nato vyběhl ven se slovy ‚Sázka je sázka‘. Doběhl na hlavní cestu, kde se podpálil. Na místě se nacházelo několik lidí, dva z nich mladíka rychle uhasili,“ popsala Javoříková. Svědkové události přivolali ihned záchranáře.

Stav muže je vážný. "Je v popáleninovém šoku. Má popáleniny na 50 procentech těla," uvedl mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavel Žára.

Policisté nyní zjišťují okolnosti neštěstí. „Zda zde sehrál roli i alkohol či jiné omamné a psychotropní látky, bude jasné z rozboru krve mladého muže,“ uzavřela Javoříková.

Při nedávném požáru v Praze uhořel jeden člověk.

MILLLIS ( 1. dubna 2017 22:57 )

A jaka generace jsi ty?

aIIahakbar ( 1. dubna 2017 18:44 )

Škoda, že to dementní prase nechcíplo, tak by mu mohli dát alespoň všechnu léčbu včetně transportu k úhradě.

ellenic ( 1. dubna 2017 16:21 )

Dala bych mu veškerou jeho léčbu zaplatit. To může být ještě rád, že ta benzínka nevylítla do povětří, škoda by se navýšila . To je tak, když si zdravý člověk neváží svého zdraví.

Pink ( 1. dubna 2017 14:28 )

Havlova dementní generace.

mikimaus321 ( 1. dubna 2017 13:59 )

Vojnu na smrady rozežrané

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání