Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Míšina matka je údajně těhotná! Jdu na první ultrazvuk, chlubila se

Autor: dce - 
30. března 2017
10:01

Míša Muzikářová je pohřešovaná již od 11. ledna. Policie stále nemá žádné stopy, které by vedly k jejímu nalezení, na případ je navíc uvaleno informační embargo. Její matka nyní šokovala zprávou, kterou přes Facebook údajně poslala své kamarádce.

Už téměř čtyři měsíce strachu a beznaděje prožívají blízcí Míši Muzikářové (13). Holčička zmizela patrně cestou do školy 11. ledna ráno. Od té doby ji nikdo neviděl a policii se nepodařilo zajistit žádné spolehlivé důkazy o tom, co se s dívenkou mohlo stát. S přibývajícími dny, kdy je děvče nezvěstné, ale klesá naděje, že bude nalezena živá...

I bez ní jde ale život dál. To potvrzuje i informace, se kterou přišel server Expres.cz. „Zítra jdu na první ultrazvuk a dám ti vědět. Ještě to neví nikdo, ani mamina,“ napsala údajně Eva Muzikářová ve zprávě své kamarádce.

I sám web přiznává, že Evini blízcí jsou nad touto informací skeptičtí – opravdu by Eva takto choulostivou informaci řekla jediné kamarádce, která okamžitě věc předá médiím? „Přijde mi, jako by to byla nějaká hra a Eva se snažila vyzrát nad médii. Jinak to nechápu,“ řekl zdroj.

Míšina matka má být v současné době vyšetřována kvůli svým radikálním a nacistickým názorům. S těmi se ostatně chlubila i na svém prvním profilu na Facebooku. Ten už nyní neexistuje, stejně jako její další profil.

turista.z. ( 5. září 2023 17:12 )

Tak jsem tu.. Stale se nic nevi, jen tápe..

turista.z. ( 16. ledna 2023 21:46 )

Neż mne zas smażou. Pak uż tu nezustane nic.

turista.z. ( 16. ledna 2023 21:43 )

Tak jsem zustal sam.. Ja kapsa72. Budu tu se ukazovat minimalne u vyroći zmizeni te holćicky.
Bude to muj HOLD pro Ni..

osol ( 8. června 2021 22:18 )

jej, ahojte! sporty diky ze ten link, precitane aj s diskusiou, nevsimla som si predtym ten clanok. prekvapilo ma, ze patrali..

sporty ( 23. dubna 2021 19:37 )

osolko já na film nekouknu, prostě na to nemám ... jsou to sviňáci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání