Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hodil dítě do řeky?! Podezřelého muže viděli na nádraží s malou holčičkou!

Autor: ljš - 
24. března 2017
18:05

Celé Slovensko je na nohou! Policisté v Hlohovci pátrají po muži, který měl hodit do řeky malé dítě. Nově vydali popis podezřelého, který byl viděn na nádraží s asi osmiletou holčičkou v růžové čepici.

Pátraní rozpoutali dva mladíci, kteří se ve čtvrtek procházeli podél řeky Váh a údajně slyšeli dětský křik a následně žblunknutí. Chvíli po tom potkali muže, který je požádal, aby ho odvezli na nádraží. V autě jim prý řekl podivnou větu, kterou si spojili s událostí u řeky. „Udělal jsem něco strašného,“ řekl prý.

Chlapci proto zalarmovali policii, která od čtvrtečního odpoledne prohledává řeku i její okolí. „Policie pracuje s informací, že muž, kterého oznamovatelé vezli, byl starší 40 let, měl šedivé vlasy a byl oholený. Na sobě měl modré rifle, černé tričko s bílým nápisem LED ZEPPELIN a černou koženou bundu,“ řekla televizi Markíza trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Muž tohoto popisu byl přitom právě ve čtvrtek ve 14:42 viděn, jak nastupuje do vlaku z Leopoldova do Hlohovce. Spolu s ním cestovalo i osmileté děvčátko s růžovou čepicí. Podivné však je, že dosud policistům nikdo pohřešování dítěte nebo dospělého nenahlásil.

Podívejte se na reportáž televize Markíza:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání