Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zdravotní sestra (21) z Boleslavi údajně zavraždila pacientku: Píchla jí vzduch do žíly?!

Zdravotní sestra (21) z Boleslavi údajně zavraždila pacientku: Píchla jí injekci se vzduchem?!
Zdravotní sestra (21) z Boleslavi údajně zavraždila pacientku: Píchla jí injekci se vzduchem?!  (Autor: Facebook, archiv Blesku)
Autor: dce, ČTK - 
24. března 2017
06:57

Policie měla z vraždy obvinit jednadvacetiletou Lenku W. z Kosmonos. Policie potvrdila, že zdravotní sestra je nyní ve vazbě. Údajně zabila svou osmaosmdesátiletou pacientku.

Policie obvinila z vraždy jednadvacetiletou pracovnici Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. Uvedla to v pátečním vydání Mladá fronta Dnes. Podle deníku je podezřelou ošetřovatelka a obětí je pacientka chirurgického oddělení nemocnice.

„Trestně stíháme zaměstnankyni, ročník 1996, pro zločin vraždy. Stíhána je vazebně. Bližší informace neposkytujeme,“ prozradil mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek. Podle mluvčí nemocnice Hany Kopalové má nyní obviněná žena neplacené volno a její přístupové karty do nemocnice byly zablokovány. „Všichni zaměstnanci vědí, co se děje,“ prohlásila.

Podle MF Dnes Lenka W. měla pacientku zabít injekcí se vzduchem. „Pacientce vpíchla do žíly vzduch,“ řekl deníku zdroj z nemocnice. „Policie injekční stříkačku hledala ve spalovně odpadů.“

Jedna z verzí má počítat s tím, že žena měla psychické problémy a snažila se na to upozornit. Žena má tříletého syna a v nemocnici pracovala od září roku 2015.

Před 11 lety Česko vyděsil případ Petra Zelenky, který své pacienty zabíjel heparinem. Podle případu, kdy zemřelo 11 lidí, byl natočen film.

284674:gallery:true:true

doktormediciny ( 24. března 2017 13:32 )

Ad chirsestra..Pokud jste chirurgicka sestra, urcita mate uctu k lekarum a vzdelanym lidem vubec... Ten clůanek takhle nemuizete brat.Pokud sestra nekoho zabila vzduchovoui embolii,,kolikl asi toho vzduchu muselo byt... Jinak za tak zvaneho totalkitniho rezimu intravenosky pichal lekar.No a za prs. oslabeni se nekde denne podepisovbalo za ta a ta sestra muize pichnout do zily...

ohrazenice ( 24. března 2017 12:24 )

Žumpa Blesk a jejich novináři to je bezbřehý hnus který umožňuje tento zrůdný režim který zavedl vožrala a tuberák Havel.

chirsestra ( 24. března 2017 11:13 )

Po přečtení tohoto článku a některých komentářů zde se cítíme velice pobouřeny.Nesedí nám uvedené údaje.jak může 21letá 2roky pracující být nazývaná zdravotní sestrou při dnešní legislativě vzdělávání????????

rumungro ( 24. března 2017 09:59 )

 Z nesouhlajících se stanou buď dementi, nebo si umírání užijí !

pajato73 ( 24. března 2017 09:53 )

jak se to muze stat, ze lidi o kterych je znamo, ze jsou psychicky nemocni, pracuji na mistech se zodpovednosti za zivoty jinych lidi???? To same s tim pilotem german wings minuly rok... nechapu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání