Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mladík (19) znásilnil a zavraždil teenagerku (†15): Dostal trest smrti!

Autor: lm - 
23. března 2017
18:54

Devatenáctiletý mladík znásilnil patnáctiletou teenagerku a pak ji brutálně ubodal. Na jejím těle bylo na 80 bodnořezných ran, většina v oblasti obličeje. Soud s brutálním vrahem neměl slitování a poslal ho na smrt.

Patnáctiletá Alyssa Otremba z Las Vegas se ztratila 2. září 2011. V osudný den napsala matce, že se vrací domů od kamaráda, u kterého si půjčila knížku geometrie kvůli domácímu úkolu. Domů už ale nedošla.

Tehdy devatenáctiletý Javier Righetti (24) ji napadl v tunelu a začal ji sexuálně obtěžovat. Dívku následně znásilnil a brutálně ubodal. Na jejím obličeji a těle bylo na 80 bodnořezných zranění. Mladík oběti navíc vyryl do kůže své iniciály. Zohavené tělo pak pohodil v poušti, jen několik desítek metrů od domu, kde bydlela.

„Popadl jsem ji, hodil ji na zem, svlékl, znásilnil a zabil. Pak jsem jí vzal telefon. Snadno jsem přišel k penězům,“ přiznal mladík podle prokurátora po činu policistům. Righetti se navíc přiznal ke znásilnění dalších dvou žen v tom samém tunelu a sexuálnímu zneužití 16leté sestřenice z Mexika. Už dříve skončil za sexuálně motivovaný únos v pasťáku.

Righetti se u soudu omluvil pozůstalým, bylo mu to ale málo platné. Nevadský soud mu za jeho zvěrstva udělil trest smrti. „Jsme vděční, že spravedlnosti bylo učiněno zadost. Ale zcela upřímně to nelze považovat za výhru ani pro jednu stranu,“ uvedla po soudním procesu maminka oběti Jennifer Otremba.

ylatouf ( 24. března 2017 10:22 )

Po dlouhé době dobrá zpráva.

rocekstanislav ( 24. března 2017 07:22 )

Doživotí, paráda. Náš soud by mu v horším případě dal doživotí a za 20 let by ho pustili na svobodu.

maxovskej ( 24. března 2017 05:47 )

To je dobře, na hrubej pytel, hrubá záplata, na co "tohle" živit na doživotí v kriminále, naše justice by se měla jít do obdivované USA učit jak trestat odporný násilníci...

vosavopruz ( 23. března 2017 20:43 )

už se na tebe těší Husajn parchante

Lucio1 ( 23. března 2017 19:36 )

V base by si stěžoval na špatné jídlo a malý výběr programů v televizi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání