Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie pátrá po Katce, která odjela do školy, tam už ale nedorazila

Kateřina Venclová
Kateřina Venclová  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
20. března 2017
18:25

Policie ČR aktuálně pátrá po osmnáctileté Kateřině Venclové. Ta měla v pondělí se svým bratrem odjet z Benešova vlakem do Prahy, kam chodí do školy. Tam už ale nedorazila.

Katka má problémy se srdcem, a tak se o ni její maminka velmi bojí. Svoji dceru viděla naposledy v pondělí v půl šesté ráno, když se svým bratrem odcházela na vlak do Prahy, kam chodí do školy. S ním se měla rozloučit ve čtvrt na osm u krčské nemocnice, ale do školy už nepřišla.

Matka jí poslala okolo jedné hodiny odpoledne SMS, ale dívka už nereagovala. Katka už se v minulosti pohřešovala a je pravděpodobné, že pobývá v Praze nebo v Kladně. Dívka je 162 cm vysoká, hubená, s dlouhými vlasy. 

V době odchodu na sobě měla dívka modré džíny, zelenočernou jarní bundu s kapucí, na levé straně na prsou číslo 28, které se olupuje z látky. Dále byla oblečena do modré mikiny s kapucí s knoflíky u krku. Na nohou bílé tenisky zn. Adidas. S sebou by měla mít modrý batoh s učením.

Pokud jste ji někde viděli nebo víte, kde se zdržuje, kontaktujte prosím policii na čísle 158 nebo na jakékoli služebně. 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání