Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přepadení pošty na Vsetínsku: Lupič s nožem si odnesl 20 tisíc

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK ljš - 
20. března 2017
13:27

Neznámý lupič přepadl minulý týden ve čtvrtek s nožem v ruce pobočku pošty v obci Bystřička na Vsetínsku. Odnesl si asi 20.000 korun, a poté z místa odjel autem přepadené pracovnice pošty. Policisté po pachateli pátrají a žádají případné svědky o pomoc.

Pošta byla přepadena dopoledne krátce před tím, než ji pracovnice zavřela. Muž ji podle Malcharczika natlačil do místnosti a požadoval peníze, které mu žena z obav o svůj život vydala. Poté jí sebral i klíče od vozu Škoda Felicia červené barvy, se kterým odjel směrem k hlavní silnici.

"Auto i s klíčky v zapalování nechal na odstavné ploše před restaurací Na Nové, tedy 300 metrů od pošty," popsal mluvčí. Pachatel mluvil česky, je vysoký asi 185 až 190 centimetrů a štíhlé postavy. Obličej si maskoval tmavou kuklou. Na sobě měl černou sportovní bundu s bílými pruhy a světle modré rifle.

"Policisté nadále zjišťují informace, které by je dovedly k pachateli tohoto trestného činu. Žádají tímto i případné svědky, aby podali své svědectví na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158," uzavřel Malcharczik. Pachateli loupeže hrozí v případě uznání viny až deset let vězení.

VIDEO: Policie hledá také tyto lupiče z Prahy, kteří přepadli a okradli herce Pavla Šimčíka. Poznáte je?

Janesa ( 20. března 2017 19:09 )

Prosím vás lidé, nevíte nebo neznáte nějaký dobrou kameru? Věděli byste mi poradit, který z těchto odposlechů by byl nejlepší? - https://www.spionsvet.cz/k-109-spionazni-kamery - Děkuji.

rockyshowman ( 20. března 2017 13:56 )

Policie určitě toho zločince dopadne, nádvladní určitě pustí. Podle toho , jaké vozidlo zcizil lze odvodit, že se jedná o nějakého sociála z okolí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání