Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka (†34) sedmi dětí se oběsila: Zjistila, že je znovu těhotná

Autor: shp - 
20. března 2017
12:05

Bylo toho na ni již příliš a psychicky to neunesla. Sedminásobná matka Carla Murtagh (†34) z Birminghamu opět zjistila, že je těhotná. Dítě si nejdříve chtěla nechat vzít, ale pak si to rozmyslela. Nakonec se žena sužovaná depresemi rozhodla pro nejhorší možné řešení – oběsila se.

Carla se nejdříve objednala na interrupci, ale nakonec si své prvotní rozhodnutí rozmyslela. O devět dní později si vzala život. Potichu vyšla nahoru ve svém domě, a i když byl doma manžel a její děti, oběsila se.

Šla nahoru a řekla mi, že chce být sama,“ řekl u soudu manžel Matthew Murtagh, podle kterého měla ten den silnou depresi. „Šel jsem dolů umýt nádobí, potom jsem ji hledal,“ dodal. Jenže to už bylo pozdě. Carlu našel oběšenou.

Okamžitě zavolal záchranku a začal s resuscitací. Bohužel marně. Zdravotníci pokračovali s oživováním cestou do nemocnice i v ní. Bohužel se ženu zpět k životu již přivést nepovedlo. Rozhodli se proto pro císařský řez.

Dítě však bylo také mrtvé. Matthew tak zůstal na výchovu sedmi dětí sám. Jeho ratolestem je mezi 14 měsíci a 15 lety, péče o ně je velmi náročná. Všem se po mamince velmi stýská.

VIDEO: Případ z Česka, kde se matka s dcerou pokusily zabít:

Video  Rodinná tragédie v Kladně! Matka a dcera si pokusily vzít život. Zachránil je rodinný příslušník, který k nim přišel na návštěvu.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

camillius ( 15. června 2017 12:52 )

Ten jej škaredý vocas si mal gumičku natiahnuť aj na hlavu.

karolcenter ( 12. června 2017 21:42 )

Alebo keby nebola stále rozťahovala nohy

kukuku ( 21. března 2017 08:40 )

S tím kukáním opatrně. Mám na to autorská práva.

skaara ( 20. března 2017 22:48 )

Tak toto absolutně nechápu, pokud už nechtěli dalš děti, měli se nechat oba sterlizovat nebo používat kondom a antikoncepci, vždyť sedm dětí je už slušná pálka a asi to nebylo nic jednoduchého se o ně starat. Zřejmě měla všechno na triku ta chudák ženská a manžílek se jen válel a uměl jen vyrábět dětičky nic víc, takže je množné, že šlo ona tragédie se odehrála jen proto, aby se taky jednou staral on sám. Velice smutné, těch dětí je mi moc líto.

gizela.kulenova ( 20. března 2017 21:16 )

konečně důvod..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání