Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhada na Rokycansku: V řece našli auto převrácené na střechu. Kam zmizel řidič?

Autor: ljš - 
18. března 2017
22:29

Nikdo neví, co se stalo! V rozvodněné řece Klabavě na Rokycansku našli v sobotu večer utopené vozidlo, které bylo dokonce převrácené na střechu. Uvnitř se ale nenacházelo žádné tělo. Policie proto šetří, zda jeho řidič utekl, nebo ho po nehodě odnesla voda.

Vozidla si v sobotu večer povšimla pozorná řidička, když projížděla mezi obcemi Kamenný Újezd a Hrádek u Rokycan. Žlutý Renault Megane ležel uprostřed řeky obrácený na střechu a nad hladinu z něj vyčnívala jen kola. 

Žena na místo přivolala záchranné složky, které se snažily co nejrychleji dostat k případným cestujícím.  "Provedli jsme průzkum, zda se ve voze nebo pod ním nenachází žádná osoba, což jsme následně vyloučili, zároveň jsme také propátrali břehy, ale ani zde nebyl nikdo nalezen. Následně jsme zamezili úniku provozních kapalin do vodního toku. Vozidlo jsme otočili a vyprostili," řekl na místě serveru Krimi Plzeň velitel hasičů.

Policie se nyní snaží přijít na to, jak se vozidlo do vody dostalo a především co se stalo s jeho posádkou. Řidič mohl buď z místa nehody utéct, nebo mohla jeho tělo odnést voda. V říčce je totiž po deštích poměrně silný proud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání