Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

V Ústí pátrá vrtulník po ztracené ženě: Šla vynést odpadky a už se nevrátila

Policie pátrá po Lidmile Glosové.
Policie pátrá po Lidmile Glosové.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
16. března 2017
14:42

Desítky policistů pátrají po devětapadesátileté Lidmile Glosové z Ústí nad Labem. Žena šla ve středu vynést odpadky a již se nevrátila. Nad krajské město vyletěl i policejní vrtulník, ženu hledá také pořádková jednotka.

Žena odešla z domova v Neštěmické ulici ve středu po poledni. „Od té doby se nevrátila a ani rodině o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon, doklady a peníze u sebe nemá. Žena může být dezorientovaná,“ řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Při odchodu z domova na sobě měla vínovo-fialovou zimní péřovou bundu, tmavé tepláky a sportovní boty.

Po pohřešované policie pátrá zatím neúspěšně. Do hledání zapojila i psovody, pořádkovou jednotku a vrtulník. „Ženu se bohužel do této chvíle nepodařilo nalézt,“ doplnila mluvčí.

Policie přijme jakékoli informace o pohřešované na tísňové lince 158 nebo na policejních stanicích. 

alfasamec ( 16. března 2017 16:06 )

Děs a hrůza, co se to v tom Ústí děje. Snad tam neřádí zase nějaký úchyl. Doufám, že ten vrtulník má alespoň termovizi...

PETR_50 ( 16. března 2017 15:27 )

Nedávno se psalo o jednom co šel taky kolem odpadkových boxů, a byl tak zvědavý , že se už taky nevrátil.Museli ho z kontejneru vyprostit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání