Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Psovod hledá Míšu na jiném místě! Co vykopal lopatou?

Autor: ljš - 
14. března 2017
18:18

Opustil labyrint bunkrů a šachet a Míšu teď hledá jinde. Psovod se psem speciálně vycvičeným na hledání mrtvol v úterý hledal holčičku v lesích.

Televizi Prima se podařilo psovoda, který má pátrání po Míše Muzikářové v posledních dvou týdnech na starosti, natočit při práci. Pozornost psa nyní obrátil od bunkrů v raketové základně u Kralovic na Plzeňsku do lesa. S sebou si vzal dokonce rýč a lopatu. Nedaleko jeho auta pak reportéři Krimi zpráv našli vyhloubené jámy, zřejmě šlo o místa, která pes označil.

Na Kralovicko se policie soustředí kvůli tomu, že právě zde se hlavní podezřelý Otakar S. pár dní po zmizení holčičky poprvé pokusil o sebevraždu. Jde současně o první vhodné místo k ukrytí těla na trase z Ústí nad Labem do Plzně, kde pracoval.

Není také vyloučeno, že policisty mohl na Kralovicko zavést dopis na rozloučenou, který údajně Otakar S. zanechal. Zatím však není zřejmé, co bylo jeho obsahem, a policie stále nepotvrdila ani jeho existenci.

Do terénu se policisté vydali, jakmile začala obleva. Nejprve oblast propátrávali v rojnicích, nyní se spoléhají na speciálně cvičeného psa. Zatím však bez úspěchu, od Míšina zmizení přitom o víkendu uplynuly už dva měsíce.

osol ( 20. března 2017 21:31 )

a co, chces popozerat sexy okurkaca?

osol ( 20. března 2017 21:28 )

ahooj takto v noci. to bolo na exprese, je to tam.

martina.k ( 20. března 2017 21:16 )

No prave

sportak ( 20. března 2017 21:04 )

Ahoj oběma, teprve jdu a vidím článek :o nový, včerejší na extra nevidno

osol ( 20. března 2017 20:44 )

ty mas vzdy co psat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání